Epic3 kuva tekstein
Epic3 kuva tekstein
31368 Copy of 062023 Epic3 05 Cottage 2 1646 NEW 1411
31372 Copy of 062023 Epic3 05 Cottage 2 1858 NEW 1415
HV DE3 HighRes Technical Image 13102023 08
Free Arm Hoop  IG
Quilt  FB
Mega Turnable Hoop  IG
Mega Turnable Hoop Close Up  IG
Free Arm Hoop Close Up  IG
31239 Copy of 062023 Epic3 05 Cottage 2 2109 copy 1398

Husqvarna Viking Epic 3 kirjonta- ja ompelukone, HETI VARASTOSTA!

UUDEN KIRJONTAKOKEMUKSEN ENSI-ILTA!

Tämä kirjontakone on sinulle, joka haluat saada ennen näkemättömän upean kirjontakokemuksen hyödyntäen alan viimeisintä ja kehittyneintä tekniikkaa!

DESIGNER EPIC™ 3 -ompelu- ja kirjontakoneessa on huippumoderni kirjontayksikkö, vapaavarsikirjonta ja alan suurin kirjonta-alue. DESIGNER EPIC™ 3 -ompelu- ja kirjontakoneella voit nauttia uusista kirjonnan tekniikoista enemmän, kuin koskaan aikaisemmin.
Tämä upea kirjontakone tuottaa sinulle uskomattoman upean kirjonta- ja ompelukokemuksen.
Tutustu ja ihastu!

12995,00 €

Tuote lisättiin ostoskoriin. shopping_cart Siirry koriin

15087 HV Red Logo 4.5in          EPIC 3 LOGO

Huippuominaisuudet

Uusi kirjontalaite

Harkittu suunnittelu vähentää melua ja tärinää, mikä tekee ompelukokemuksesta entistä rentouttavamman. Uusi ergonominen kehän liitäntäjärjestelmä tekee kehän kiinnittämisestä ja poistamisesta helpompaa kuin koskaan.

Vapaavarsikirjonta (edellyttää valinnaista lisävarustetta)

Kirjo vaikeitakin projekteja avaamatta saumaa. Liu'uta osa työkappaleesta vapaavarren ympärille, kun kiinnität lisävarusteena saatavan vapaavarsikirjontakehän.

Käännettävä kehä (edellyttää valinnaista lisävarustetta)

Alan ensimmäinen kone, joka kirjoo saumattomasti erikoistekniikalla, kuten huovutuksella tai puolatekniikalla, ja jatkaa sitten saman työn kirjomista tavanomaisella kirjonnalla. Erikoistekniikoiden ansiosta sinun ei tarvitse purkaa projektiasi kehältä, mikä säästää aikaa ja vaivaa.

Kuvion projektio

Heijasta kuva kirjonnasta pingotetulle kankaalle, niin kuvio on helppo sijoittaa täsmälleen haluamaasi kohtaan. Näet kirjonnan sijoittelun kehällä tai voit yhdistää helposti useita kuvioita erillisillä pingotuksilla luodaksesi haluamasi kokoisia kirjontakuvioita. Kuvion sijoitteluominaisuudella voit hienosäätää sijoittelun juuri haluamaksesi.

Ompeluprojektio

Ompeleen esikatselu projisoi ompeleen kankaaseen ennen ompelua, tai voit helposti kohdistaa ompeleen kätevien viivojen avulla. Viivoissa on säädettävät kulmat ja ruudukot ompelutilassa. Ommel tulee aina juuri haluamaasi kohtaan, joten säästät arvokasta aikaa.

Tekoälyteknologia

Kiinnitä koneeseen mukana toimitettu paininjalka, niin kone ilmoittaa, onko jalka yhteensopiva valitulle ompeleelle. Se näyttää sinulle, jos jalka on kiinnitetty väärin. Näin varmistat, että käytät projekteihisi parasta jalkaa parhaalla tavalla.

STITCH CREATOR™

Luo 9 mm:n ommel kokonaan tyhjästä, jotta sinulla on aina oikea ommel projektiisi, tai muokkaa yhtä monista sisäänrakennetuista ompeleista. Mahdollisuuksia on rajattomasti.

UUSI Guided Pictogram -ommeltekniikka

Käytä uutta patentoitua Guided Pictogram - ommeltekniikkaa tehdäksesi helposti suuria kuvioita koneen opastaessa sinua joka askeleella. Jatka ompelua, kunnes kone pysähtyy automaattisesti, ja anna sitten projisoidun oppaan näyttää, mihin ja milloin kangasta pitää kääntää, kunnes olet valmis.

mySewnet™-yhteys

Pääset toteuttamaan luovuuttasi koneesi näytön, kannettavan tietokoneen ja matkapuhelimen saumattoman pilvipohjaisen yhteyden ansiosta.

• Mukana on 90 päivän ilmainen mySewnet PLATINUM -tilauksen kokeiluversio.

mySewnet-kuviokirjasto (tilaus vaaditaan 90 päivän kokeiluversion jälkeen)

• mySewnet-kuviokirjastossa on tuhansia kauniita valmiita kirjontakuvioita kukista ja fonteista luontoaiheisiin ja moneen muuhun. Voit käyttää koko kirjastoa koneen näytöllä, joten sinun ei tarvitse poistua koneelta löytääksesi täydellisen kuvion.

mySewnet-blogi

• Saat näytölle livesyötteen, jossa on uutisia, vinkkejä, ilmaisia projekteja ja kuvioita sekä paljon muuta.

mySewnet-sovellus

• Lataa ilmainen sovellus, joka yhdistää puhelimesi koneeseesi. Digitoi valokuvia, lataa reaaliaikaisia konepäivityksiä ja paljon muuta.

mySewnet Cloud

• Pääsy pilvikansioon, jossa on 100 Mt ilmaista tallennustilaa tiedostoille, jotka voit siirtää kätevästi yhteen paikkaan suoraan koneen näytöltä.

Kiinteä kaksoissyöttötekniikka

Syöttää kankaan vaivattomasti ylhäältä ja alhaalta, kun ompelet useita kangaskerroksia tai erityiskankaita, mikä poistaa erillisen yläsyöttölaitteen tarpeen.

 

Kirjontaominaisuudet

DESIGNER™-koristelulaitteen ominaisuudet (edellyttää valinnaista lisävarustetta)

Voit kirjoa nauhoja, helmiä tai nyörejä suoraan ja tarkasti kankaalle, koristelulaite ohjaa materiaalin paikalleen. Ompele erilaisia materiaaleja automaattisesti koneellasi, jotta vältyt käsin ompelemisen hitaudelta ja rasitukselta.

Markkinoiden suurin kirjonta-ala

Kirjo markkinoiden suurimmalla kirjonta-alalla uuden 450 x 450 mm:n Mega Turnable Hoopin avulla.*

Kuvion sijoittelu

Aseta ja sovita kirjontakuviot piston tarkkuudella, niin saat täydellisesti sijoitellut kirjontakuviot kerta toisensa jälkeen.

Eniten sisäänrakennettuja erikoistekniikkakuvioita

Luo ainutlaatuisia projekteja lisäämällä tekstuuria ja ulottuvuuksia. Sisäänrakennetut kuviot sisältävät 35 erikoistekniikkaa, mukaan lukien nauhakirjonta, vapaavarsikirjonta, THREAD VELVET™ -tekniikka ja paljon muuta.

Laaja valikoima sisäänrakennettuja kuvioita

875 sisäänrakennetun kirjontakuvion ja 10 kirjontafontin ansiosta saat käyttöösi laajan valikoiman tyylejä, joten sinun ei ehkä tarvitse etsiä muualta parasta mallia seuraavaan projektiisi. Animoiduista lastenmalleista tyylikkäisiin kukkakuvioihin – jokaiseen projektiin löytyy jotakin.

Luo muoto

Luo rajattomasti uusia kuvioita eri ompeleista ja/ tai kirjontakuvioista. Valitse muoto ja säädä valittuja kuvioita tai ompeleita tällä muotorivillä.

Luo applikaatio

Voit luoda applikaatioita suoraan koneen näytöltä ilman ylimääräisiä ohjelmistoja. Valitse sisäänrakennettu muoto, kuten sydän, kukka, kirjaimia tai monia muita. Applikaation viimeistelyyn on tarjolla 10 eri ommelvaihtoehtoa.

Napinläpien ja koristeompeleiden ompelu kehällä

Laajenna luovia mahdollisuuksiasi yhdistelemällä koneen ompeleita. Voit myös suippo-ommella kehässä ja luoda kohdistettuja kulmia sekä kauniita kulmaefektejä valituista koristeompeleista.

Automaattinen hyppytikkien katkaisu

Et joudu leikkelemään hyppytikkejä kuvion valmistuttua. Hyppytikit katkaistaan automaattisesti ja langanpäät vedetään nurjalle puolelle. Automaattinen langankatkaisu katkaisee ylälangan jokaisen värinvaihdon yhteydessä.

Muokkaa kirjontakuvioita

Muokkaa kirjontakuvioita koneen näytöllä ja näe muutokset reaaliajassa. Voit tehdä esimerkiksi seuraavia toimia poistumatta koneeltasi:

 • Lisää useita kuvioita
 • Pyöritä, peilaa, skaalaa, siirrä
 • Muokkaa värejä
 • Yhdistele ja erota kuvioita
 • Peru/palauta
 • Muuta ompeleen järjestystä
 • Lajittele värialueita
 • Yhdistä värialueita
 • Kirjo yksivärisenä

Harsimisvaihtoehdot

Käytä harsimista kiinnittääksesi kankaan ilman kehään pingottamista – sopii erinomaisesti valmiille vaatteille tai vaikeasti kehään kiinnitettäville kankaille. Valitse harsiminen joko kuvion tai kehäalueen ympäri.

Suuri kirjontanopeus

Tee jopa 1 000 ommelta minuutissa ja saa projektisi valmiiksi hetkessä.

Tervetuloa kirjontatilaan

Tarkista ja säädä kirjonta-asetukset ennen siirtymistä kirjontatilaan.

Neljä kirjontakehää vakiona

Ompele monenlaisia kuvioita heti, kun avaat koneen pakkauksesta. Koneen mukana tulee neljä kehää:

 • DESIGNER™ Splendid Square Hoop II (120 x 120)
 • DESIGNER™ Jewel Hoop II (240 x 150)
 • DESIGNER™ Royal Hoop II (360 x 200)
 • DESIGNER™ Regal Hoop (465 x 260)

Kehän asennot

Voit siirtää kehän neljään asentoon, jotta pääset helposti käsiksi projektiisi milloin tahansa: nykyinen tikki, parkki, keskitä ja langankatkaisu.

Lankatietokanta koneessa

Valitse langan valmistaja, niin voit syöttää lankanumerot nähdäksesi kuviosi tarkalleen niissä väreissä, joissa se ommellaan.

 

Ompeluominaisuudet

Ainutlaatuiset ommeltekniikat

Mukauta mikä tahansa projekti yksinoikeudellisilla ja patentoiduilla ompelutekniikoilla, jotka antavat projektillesi mittaelementtejä, jotka ovat vaivattomia ja vastustamattomia: Ohjatut pictogram - ompeleet, kelluvat ompeleet, ponnahdusompeleet, paljettiompeleet, applikaatio-ompeleet, lankaompeleet, teemaompeleet ja Laser pictogram -ompeleet.

Parannettu kankaan syöttö

Lisäsyöttöhampaat edessä ja leveämpi syöttöhammasjärjestelmä tekevät projekteistasi sujuvia ja varmistavat erinomaisen kankaansyötön.

Kattava valikoima sisäänrakennettuja ompeleita

Valittavana on yli 870 ommelta perus- ja koristeompeluun sekä moneen muuhun käyttöön. Joka työhön löytyy sopiva ommel. Tee suuri vaikutus pienellä vaivalla käyttämällä jopa 54 mm leveitä ompeleita tai ohjelmoi kuusi kirjainommelta, joissa on sekä isoja että pieniä kirjaimia.

deLuxe™-ommeljärjestelmä

Käytä vähemmän aikaa koneen säätämiseen korkealaatuisista lopputuloksista tinkimättä, kankaan ja langan tyypistä riippumatta. Kone syöttää optimaalisen määrän lankaa kuhunkin tikkiin ommeltaessa tai kirjottaessa, langan tyypistä tai kankaan paksuudesta riippumatta. Täydellinen upeiden ompelutulosten saavuttamiseen kankaan molemmilla puolilla, myös metallisilla tai muilla erikoislangoilla. Valitse joko langansyöttö tai langankireys erikoistekniikoita tai -tarvikkeita varten.

AINUTLAATUINEN SENSOR SYSTEM™ - ominaisuus

Tunnistaa automaattisesti ja jatkuvasti kankaan paksuuden ommeltaessa ja säätää paininjalan puristuksen juuri sopivaksi.

Sensormatic-paininjalan nosto

• Paininjalka laskeutuu ja nousee automaattisesti kaikissa ompelutekniikoissa.

• Neljä asentoa: alas, kääntö, ylös ja lisänosto.

• Kone laskee syöttäjän automaattisesti lisänostossa, jolloin paksujen kankaiden ja tilkkutöiden työntäminen paininjalan alle on helppoa.

Jalan kääntökorkeus

• Automaattinen kääntökorkeus, jolloin kangasta on helppo kääntää ommellessasi applikointia ja tikkauksia.

• Kädet ovat vapaina ohjaamaan kangasta.

Jalan paine sensorilla

• Paininjalka tunnistaa jatkuvasti kankaan paksuuden ja säätää paininjalan painetta automaattisesti syöttääkseen sitä kaikentyyppisillä kangastyypeillä.

Vapaaompeluasetukset

Valitse kolmesta eri vapaaompelutilasta saadaksesi parhaat vapaaompelutulokset haluamallasi jalalla. Valittavissa on jopa muotomallinejalka. Voit käyttää kaikkia muita paitsi suuntaompeleita vapaaompelutilassa 9 mm:n leveyteen saakka.

Suippo-ommel koristeompeleille

Kavenna ompeleet vaivattomasti jokaisen ompeleen alussa ja/tai lopussa enintään 9 mm leveäksi. Kulma-astetta muuttamalla saat rajattomasti mahdollisuuksia. Voit kirjoa suippo-ompeleet myös kehällä.

Ompeleen sijoittelu

Muuta koko ompeleen paikkaa millä tahansa ompeleella, jonka leveys on alle 9 mm. Kohdista ompeleen paikka kankaan tai paininjalan mukaan siirtämättä kangasta.

37 neulan asemaa

Suoraompeleen voi kohdistaa 37 eri kohtaan, joten voit ommella täsmälliset päällitikkaukset, reunatikkaukset, alatikkaukset, tikkaukset sauman keskelle tai vanutikkaukset.

Ompeleen toisto

Anna koneen tehdä laskutoimitukset puolestasi Ompeleen toisto -toiminnolla. Tilkkutyö- ja yksittäisommelohjelmien avulla voit helposti ommella juuri sen, mitä haluat. Ompele sauma, niin kone muistaa sauman pituuden ja toistaa sen kerta toisensa jälkeen, tai määritä tarkka ompeleiden tai ommelyhdistelmien määrä, jonka haluat ommella.

Ompeleen tasapaino

Säätää automaattisesti parhaan syöttötasapainon ommeltaessa eteen- ja taaksepäin, jotta koristeommel näyttää upealta joka kerta.

Täysin tasapainotetut napinlävet

Napinläpimittari ompelee automaattisesti täydelliset yksivaiheiset napinlävet joka kerta. Se ompelee napinläven molemmat puolet samaan suuntaan, jotta napinlävet ovat täydellisesti tasapainossa. Valittavana on 16 napinläpityyliä ja kolme punospistoreikää, jotka on suunniteltu erilaisiin ompelutarkoituksiin.

Ompelutoiminnot

Kaikki tarvittavat toiminnot, kuten käynnistys/ pysäytys, taaksesyöttö ja muut, ovat vain yhden painalluksen takana, ja voit myös ohjelmoida ne tarpeidesi mukaan.

Tikkitiheys

Halutun täyteläisyyden saavuttamiseksi tiheyttä voidaan lisätä tai vähentää vaikuttamatta tikin pituuteen, koska tämä kone ohjaa huolellisesti ompelupisteiden välistä etäisyyttä.

Ompelu kirjontalaite kiinni koneessa

Pääset helposti kirjontatilasta ompelutilaan, sillä kirjontalaitetta ei tarvitse irrottaa. Itse asiassa voit käyttää sitä lisätukena ompeluprojekteissasi.

Ompeleiden peilaus

Peilikuvaompeleet, jotka vastaavat projektiisi parhaiten sopivaa suuntaa. Kääntämällä ompeleen sivuttain ja/tai pitkittäin saat lisää luovia mahdollisuuksia.

Ommelleveyden rajoitin

Ommelleveyden rajoitin pienentää neulan katkeamisen riskiä. Se rajoittaa ommelleveyden niin, että valittavana on vain suoraommel, neula keskellä.

Kaksoisneulaohjelma

Näppäile koneeseen kaksoisneulan koko, niin kone säätää ommelleveyden automaattisesti. Voit jopa esikatsella, miltä kaksoisneulaommel näyttää näytöllä.

Ompeleen uudelleen aloitus

Palaa ompeleen tai sarjan alkuun ilman, että sinun tarvitsee nollata tekemiäsi erikoissäätöjä tai ommella oikeaan kohtaan päästäksesi takaisin alkuun.

 

Koneen ominaisuudet

Suuri neulavoima

Elektronisen neulan lävistysteho (150 NWT) tarjoaa parempia tuloksia raskaiden kankaiden tai useiden kerrosten ompelussa.

Koneen ohjattu valmistelu

Koneen ohjattu valmistelu näyttää vaiheittaiset ohjeet koneen valmisteluun, mikä tekee siitä helppoa ja nopeaa. Näin saat parhaan hyödyn koneesta jo ensimmäisellä käyttökerralla.

Suoraommelpistolevy ja sensori

Mukana toimitettava suoraommelpistolevy on erinomainen apu suoraan ompelemiseen minkä tahansa erikoistarvikkeen kanssa ja kirjonnassa. Se estää kankaan vetäytymisen alas pistolevyn alle. Kun kiinnität suoraommelpistolevyn, koneen sensori varoittaa, jos valitset jonkin muun ompeleen kuin suoraompeleen, jotta neulat eivät katkea.

Kirkas työvalo

Optroniikan asiantuntijat ovat kehittäneet työvalon käyttäen vallankumouksellista LED-tekniikkaa ja valonohjausoptiikkaa. Työalueen valaistuksen avulla voit nähdä projektisi todellisissa väreissä lähes ilman varjoja, joten saat selkeän kuvan projektistasi ilman lisävalaistusta.

JoyOS ADVISOR™

JoyOS ADVISOR™ -ominaisuuden ansiosta DESIGNER EPIC™ 3 -ompelu- ja kirjontakone on älykkäin ja taitavin kumppanisi.

Interaktiiviset opastukset

 • Opi ompelemaan erilaisilla tekniikoilla esimerkiksi vetoketjuja, kauluksia, helmiä jne.

Ompeluohjeet

 • Koneessa on sisäänrakennettuja ompelu- ja kirjontaprojekteja, joissa on kaikki tarvittavat ohjeet.

Vaiheittainen työkirja

 • Perehdy koneen hämmästyttäviin ominaisuuksiin, kuten kuvion sijoitteluun ja muotojen luomiseen.

Helposti saatavilla oleva käyttöopas

 • Pääset käsiksi koko käyttöoppaaseen suoraan koneelta helposti kuvakkeen avulla. Hakutoiminnon avulla löydät helposti aiheet, joista haluat tietää lisää.

Tukikangasopas

 • Loistava apuväline sopivan tukikankaan valintaan.

Pikaopastus

 • Opit koneen perusasetukset ompelua ja kirjontaa varten ja pääset ompelemaan nopeammin.

Lisätarvikeopas

 • Esittelee joitakin valikoimamme kehittyneempiä lisätarvikkeita asetuksineen ja ohjeineen.

Neulaopas

 • Lue lisää siitä, mihin kukin neula sopii parhaiten, jotta voit valita projektiisi täydellisen neulan saadaksesi paremmat ompeleet ja vähemmän katkenneita neuloja.

Vakaus

Pohjalevy ja uusi kirjontalaite ovat suunniteltu vähentämään tärinää ja lisäämään vakautta. Vähemmän tärinää ompelussa tai kirjonnassa sekä hiljainen käyntiääni.

Suuri kosketusnäyttö

Saat kaikki tarvitsemasi tiedot suoraan suurelta 10,1 tuuman kapasitiiviselta värikosketusnäytöltä. Näe asetuksesi selkeästi, esikatsele kuvioita ennen niiden latausta ja tee kaikki muokkaukset näytöllä luottavaisin mielin. Kapasitiivisella tablettimaisella näytöllä on helppo liikkua käyttämällä kosketuseleitä, kuten pyyhkäisyä, nipistystä ja levitystä.

Suuri työskentelyalue

Yli 310 mm neulan oikealla puolella ja yli 140 mm:n työskentelyalueen korkeus antavat runsaasti tilaa suurille projekteille.

Pikaohje

Etkö ole varma siitä, mitä jokin koneesi näytössä tarkoittaa? Yhdellä painikkeen painalluksella saat näytölle lyhyen kuvauksen kaikesta, mistä haluat tietää lisää. Ei enää käsikirjojen selaamista.

Mahdollisuus käyttää suuria lankarullia

Sisäänrakennettu teleskooppilankateline mahdollistaa isojen lankarullien käytön ilman raskaita lisätarvikkeita.

Suuret puolat

Ompele ja kirjo pidempiä aikoja keskeytyksettä.

Täysautomaattinen langoitin

Täysautomaattinen langoitin langoittaa neulan ompeluvalmiiksi vaivatta yhdellä painalluksella.

Mukautettu näyttökokemus

Tunne olosi kotoisaksi koneesi parissa. Mukauta näytön käyttökokemusta nimeämällä koneesi tai muuttamalla näytön väriteemaa niin, että se kuvastaa persoonallisuuttasi.

Tallenna nykytila

Sähkökatkoksen sattuessa tai pitäessäsi tauon kirjonnassa tai ompelussa kaikki muokkaukset jäävät automaattisesti talteen. Voit myös tallentaa nykyisen tilan manuaalisesti milloin tahansa, jos haluat keskeyttää projektin ja tallentaa tekemäsi muutokset, jotta voit palata projektin pariin helposti myöhemmin.

Puolaaminen

Puolaaminen neulan kautta säästää aikaa koneen langoituksessa. Lisäksi erillisen puolausmoottorin avulla voit puolata keskeyttämättä ompelua.

Tarvikelaatikko mukautetuilla lokeroilla

Laatikossa on tilaa kaikille paininjaloille. Säilytä paininjalat aakkosjärjestyksessä ja aseta napinläpimittari omaan paikkaansa. Siellä on jopa paikka suoraommellevylle, joka napsahtaa tukevasti paikalleen.

Kaksi USB-porttia

USB-portit mahdollistavat kuvioiden ja päivitysten kätevän siirtämisen, ja niitä voidaan käyttää valinnaisen monitoimijalkasäätimen kanssa.

Lukee useita kuviotiedostomuotoja

Kone lukee suosituimpia kuviotiedostomuotoja, joten sinun ei tarvitse huolehtia kuvioiden muuntamisesta.

Videolinkkejä ja muuta materiaalia

Husqvarna Viking EPIC3 edut ja ominaisuudet (pdf)

esittelyvideo Husqvarna Viking EPIC3

https://www.youtube.com/watch?v=V6-BRG8BRMM

https://www.youtube.com/watch?v=Wc1Z1LwtZ8s

 

 

chevron_leftTakaisin