Luotettavaa ja nopeaa palvelua ompelualan yrityksille

Yrityspalveluiden käyttäjäksi rekisteröityminen

Yrityspalveluihin pääsy edellyttää käyttäjäkohtaista rekisteröitymistä. Käyttäjätunnuksena toimii sähköpostiosoite ja salasanana käyttäjän itse luoma salasana. Rekisteröitymisen yhteydessä kysytään käyttäjän omien tietojen lisäksi toimitus- ja laskutustietoja. Tarkastamme yrityksen tiedot aina ennen tunnuksien myöntämistä.

Yrityspalveluidemme käyttöoikeuden myöntäminen perustuu omaan harkintaamme. Ompelijanmaailman yrityspalveluihin voidaan hyväksyä asiakkaaksi yleensä erilaisia ompelualan yrityksiä, joilla on oma Y-tunnus, ja jotka harjoittavat esimerkiksi korjausompelua tai valmistavat erilaisia tuotteita myyntiin. Mikäli kyseessä on kevytyrittäjyys, yrityksen toimialaan sisältyy kankaiden tai ompelu/neuletarvikkeiden jälleenmyynti tai yritys ei toimi tekstiilialalla, palvelemme kyseisiä yrityksiä yleensä pääsääntöisesti kuluttajaverkkokauppamme kautta.

Halutessasi voit antaa tarkentavia tietoja yrityksenne toiminnasta ja erityisesti yrityksenne kytköksestä tekstiilialaan sähköpostitse osoitteeseen petri@ompelijanmaailma.fi tai soittamalla numeroon 0500 - 443 784.

Käyttöoikeutta myöntäessämme olemme kiinnostuneita siitä, mitä yrityksesi tekee. Mikäli tietoa ei ole helposti löydettävissä netistä, pyydämme lyhyttä vapaamuotoista kertomusta yrityksesi toiminnasta sähköpostitse osoitteeseen myynti@ompelijanmaailma.fi .

Mikäli yritysmuotosi on osuuskunta, pyydämme sinua lisäksi toimittamaan meille todistuksen osuuskunnan jäsenyydestä yritystunnuksia pyytäessäsi sekä vuosittain aina vuoden alussa.
Mikäli yritystoimintasi tai jäsenyytesi osuuskunnassa päättyy tai siinä tapahtuu muutoksia, ilmoitathan asiasta viipymättä meille.

Ota rohkeasti meihin yhteyttä oli yrityksesi iso tai pieni, niin mietitään, miten voisimme parhaiten palvella juuri sinua ja yritystäsi. Vaihtoehtoja on erilaisia.

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Kirjautuessasi tunnuksillasi yrityspalveluihimme, tulevat meille antamasi toimitus- ja laskutustiedot automaattisesti tilauksellesi ja voit tarvittaessa muokata niitä. Pystyt myös selaamaan aiempia tilauksiasi ja jatkamaan mahdollisesti kesken jäänyttä tilaustasi kolmen vuorokauden ajan.

Laskutus ja toimitus

Kun saamme tilauksen yrityspalveluiden kautta, lähetämme asiakkaalle sähköpostilla ennakkolaskun (pdf-liitetiedosto) tilatuista tuotteista, ellei muuta ole sovittu. Laskulla näkyy hintatietoineen kaikki ne tilatut tuotteet, jotka löytyvät heti varastosta ja jotka lähetetään asiakkaalle. Laskulla näkyy myös valitsemasi toimitustavan mukainen todellinen toimituskulu.

Kun maksusuoritus näkyy tilillämme tai olemme saaneet sähköpostilla kopion maksusuorituksesta, postitamme tilatut tuotteet mahdollisimman nopeasti. Yrityspalveluissa on verollisen hinnan lisäksi näkyvissä myös tuotteen arvonlisäveroton hinta.

Yrityspalveluiden asiakkaalla on mahdollisuus valita maksutavaksi myös luotollinen Svea Lasku (maksutapaveloitus 3% laskun loppusummasta), joka antaa maksuaikaa vähintään 14 päivää tai Svea Erämaksu, jolla maksu voidaan jakaa osiin. Svean maksutavat edellyttävät verkkopankki-tunnistautumista ja myönteistä luottopäätöstä.

Palaa etusivulle.