Luotettavaa ja nopeaa palvelua kouluille ja muille julkishallinnon yksiköille

Rekisteröityminen koulupalveluihin

Ompelijanmaailman Koulupalveluihin pääsy edellyttää käyttäjäkohtaista rekisteröitymistä ja Ompelijanmaailman myöntämää käyttöoikeutta. Mikäli olet rekisteröitynyt jo aiemmin, mutta et pääse kirjautumaan, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Käyttäjätunnuksena toimii sähköpostiosoite ja salasanana käyttäjän itse luoma salasana. Rekisteröitymisen yhteydessä kysytään käyttäjän omien tietojen lisäksi toimitus- ja laskutustietoja. Ompelijanmaailma myöntää käyttöoikeuden palveluun harkintansa mukaan. Käyttöoikeus koulupalveluihin voidaan myöntää erilaisten julkisen sektorin yksiköiden edustajille (esim. kunnan ja valtion yksiköt, kuntayhtymät jne.). Kysymykseen voivat tulla myös erilaiset yhteisöt ja yritykset, jotka tuottavat esimerkiksi koulutus- tai sosiaalipalveluita sopimussuhteessa julkisen sektorin kanssa. Kirjautuessasi tunnuksillasi koulupalveluihimme, tulevat meille antamasi toimitus- ja laskutustiedot automaattisesti tilauksellesi ja voit tarvittaessa muokata niitä. Pystyt myös selaamaan aiempia tilauksiasi ja jatkamaan mahdollisesti kesken jäänyttä tilaustasi kolmen vuorokauden ajan.

Vastaamme mielellämme kaikkiin rekisteröitymistä ja asiakkuutta koskeviin kysymyksiin.

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Laskutus ja toimitus

Kouluille ja muille julkishallinnon yksiköille toimitamme laskun vasta tavaran toimittamisen jälkeen tilaajan haluamalla tavalla. Yleisin laskutustapa on verkkolasku (e-lasku), jolloin tarvitsemme laskutusasiakkaan verkkolaskutusosoitteen ja verkkolaskun välittäjän osoitetiedon. Ilmoita nämä tiedot rekisteröityessäsi koulupalveluidemme käyttäjäksi. Myös sähköpostitse toimitettava lasku ja perinteinen paperilasku on Koulupalveluidemme mahdollinen laskutustapa.

Otamme aina huomioon kuntien tai julkisen sektorin hankintaorganisaatioiden kanssa tekemämme hankintasopimukset. Hankintasopimuksien sopimusehdot ylittävät palvelun käyttö- ja toimitusehdoissamme esitetyt yleisehdot.

Kun saamme tilauksen koulupalveluiden kautta, lähetämme asiakkaalle sähköpostilla kopion lähetteestä. Lähetteellä näkyy hintatietoineen kaikki ne tilatut tuotteet, jotka löytyvät heti varastosta ja jotka lähetetään asiakkaalle. Lähetteellä näkyy myös valitsemasi toimitustavan mukainen todellinen toimituskulu. Tilatut tuotteet lähetetään aina mahdollisimman nopeasti tilauksen saavuttua. Koulupalveluissa on verollisen kouluhinnan lisäksi näkyvissä myös tuotteen arvonlisäveroton hinta.

Palaa etusivulle.