Opal650edestä käsitelty

Husqvarna Viking Opal 650 ompelukone, HETI VARASTOSTA!

Tuotekoodi: OPAL650

Norm. 1045,00 € 885,00 €

Tuote lisättiin ostoskoriin. shopping_cart Siirry koriin
Kuvaus
lisää ominaisuuksia

Koneen ostajan lisäedut 2024 UUSI

Husqvarna Viking -logo Opal 650 koulumalli!

Tyylikkäät Husqvarna Viking Opal ompelukoneet ovat huipputehokkaita, suorituskykyisiä, moderneja ja erittäin helppokäyttöisiä elektronisia ompelukoneita. Koneet on valmistettu samalla tehtaalla, pääosin samoista osista ja samalla hyväksi todetulla perusrakenteella, kuin monen kalliimman hintaluokan Husqvarna Viking kirjontakoneetkin. Koneissa on pitkä vapaavarsi ja poikkeuksellisen laaja ompelutila (200mm neulan oikealla puolella). Opaleissa on myös graafinen näyttö, joka näyttää ompeleet luonnolisen näköisinä oikeissa mittasuhteissaan. Opalien  ommelleveys on peräti 7mm, jolloin ompeleet ovat todella tyylikkäitä ja näyttäviä. 

Husqvarna Viking Opal ompelukoneet opastavat sinua monessa asiassa tekstein ja kuvin. Voit itse valita haluamasi kielen (myös Suomi).
Jos et ole varma siitä, mikä ommel on materiaaliisi ja työhösi sopivin, voit pyytää apua koneen SEWING ADVISOR -järjestelmältä. Valitset vain ommeltavan materiaalin ja haluamasi ompelutekniikan (yhdistäminen, huolitelu, saumaaminen, harsiminen, piilo-ompeleet, päärmäys, napinlävet jne...), ja kone valitsee yhdistelmääsi sopivan ompeleen ja tekee tarvittavat säädöt. Voit halutessasi muuttaa säätöjä. Voit nähdä koneen näytöllä myös erilaisia suosituksia: paininjalan puristus, neulan tyyppi, langan kiristys, tukikangas, jne.
Anna Husqvarna Viking Opal ompelukoneen keskittyä tekniikkaan ja nauti itse todellisesta ompelun ilosta.

Husqvarna Viking Opal 650 ompelukoneessa on 160 laadukasta ommelta. Mukana on kaikki tärkeimmät hyöty- ja jousto-ompeleet, tilkkuiluompeleita, laakaompeleita, perinneompeleita ja koristeompeleita. Koneessa on myös napinläpiä jokaiseen tarpeeseen (yhteensä 7kpl). Kone tekee napinlävet alan kehittyneimmällä tavalla - sähköisellä napinläpimittarilla, joka on vakiovaruste. Näppäilet vain napin läpimitan ja kone tekee napinläven alusta loppuun täysin automaattisesti ommellen molempien pylväiden alle tukitikit, ommellen molemmat pylväät samaan suuntaan, tehden kolmen piston päätysalvat ja vielä lopuksi päättelypistot. Napinlävet ovat aina materiaaliisi ja käyttöösi sopivat - täydelliset. OPAL 650 ompelukoneessa on myös kolme kirjain-fonttia, joiden avulla luot todella helposti sanoja ja lauseita.

Husqvarna Viking Opal 650 on hyvä valinta monenlaiseen käyttöön. Lukuisat Suomen koulut ovat valinneet ompelukoneekseen juuri Opal 650 ompelukoneen.

Husqvarna Viking Opal 650 ompelukoneen kaikki ommeltoiminnot on esitelty ylös avautuvassa koneen etuluukussa. Ompeleet on ryhmitelty käyttötarkoituksensa perusteella neljään vaakariviin.

Ompeleet Opal 650

Husqvarna Viking Opal 650 ompelukoneen ommelvalinta on todella helppoa ja loogista. Valitsemasi ommelryhmä näkyy koneen nätöllä mustalla pohjalla. Ryhmän nimi ja rivinumero näkyvät näytön alalaidassa selvällä Suomen kielellä (tai muulla valitsemallasi kielellä). Seuraavaksi valitset haluamasi ompeleen näytön alapuolella olevilla numeronäppäimillä ja ommel ilmestyy näytölle luonnollisessa koossa ja oikeissa mittasuhteissaan. Voit luonnollisesti muuttaa ompeleen säätöjä haluamallasi tavalla.

Opal 650 näppäimet oikea

Husqvarna Viking Opal 650 ompelukoneen pakkinäppäin on sijoitettu käytännölliseen paikkaan. Konetta voi käyttää myös ilman poljinta START/STOP -näppäimellä. Ompelunopeutta voidaan polkimen lisäksi säätää ja ompelun maksiminopeutta rajoittaa yläpanelin SPEED +/- -näppäimillä. Koneessa on useita erilaisia päättelytoimintoja sauman alkuun ja loppuun. Neula voidaan valita jäämään yläasentoon (työ on helppo ottaa pois koneesta) tai ala-asentoon (helppo kääntyä kankaan liikkumatta) ompelun päätyttyä. Koneessa on myös polkimella toimiva kääntöautomatiikka. Pieni lyhyt painallus polkimella saa neulan siirtymään ala-asentoon kääntymistä varten. Kolme led-valaisinta takaa hyvän valon ompelutöissäsi.

Opal650 Machine LEDLights 11464webb-image

Husqvarna Viking Opal -sarjan ompelukoneiden ompelutila on poikkeuksellisen laaja ja siksi ne soveltuvat erityisen hyvin myös vaikkapa tilkkutöihin. Opaleihin on saatavana alan laajin valikoima erilaisia ompelua helpottavia lisäpaininjalkoja ja muita lisätarvikkeita. Niihin voit tutustua klikkaamalla TÄSTÄ.

OPAL 690 rolled quiltwebb-image

 

KATSO TÄSTÄ OPAL 650 OMPELUKONEEN EDUT JA OMINAISUUDET

Esite HV Opal 650

KATSO TÄSTÄ OPAL 650 OMPELUKONEEN KÄYTTÖOHJETTA  

Lisää ominaisuuksia:

 • Suuri ompelutila
 • Neulastop ylös/alas
 • Automaattinen alalangan nosto
 • Muotoiltu ja suunniteltu Ruotsissa
 • Kiinteä langoitin
 • LED-valaistus
 • Tallennus kansioon Omat ompeleeni
 • Peilikuva sivuttain
 • Puolaus neulan kautta
 • 29 neulan asemaa
 • Laajat ompelumerkinnät pistolevyssä
 • Napin ompelu
 • Kaksoisneulan rajoitin
 • Ommelleveyden rajoitin
 • 12 kieltä (myös Suomi)
 • Yksityiskäytön takuuaika 2 vuotta + ilmainen 5 vuoden laajennettu varaosatakuu (rekisteröidään netissä).

chevron_leftTakaisin

Katso myös