Kuva JUKI MO 2000QVP

JUKI MO-2000QVP paineilmalangoitteinen 2/3/4-lankainen saumuri

Tuotekoodi: MO-2000QVP

1290,00 €

Tuote lisättiin ostoskoriin. shopping_cart Siirry koriin

ALAN PARAS ASIANTUNTEMUS PALVELUKSESSASI Koneen ostajan lisäedut 2024 UUSI

JUKI logo 2018 MO-2000QVP

Paineilmalangoitteinen JUKIN "lippulaivamalli" opastavalla LCD-näytöllä.
JUKI MO-2000QVP saumuri on valintasi, jos arvostat ompelun vaivattomuutta ja loistavaa ommeljälkeä ilman jatkuvaa säätelyä. 

JUKI MO-2000QVP saumurilla ompelet helposti ja vaivattomasti. Koneessa on kaikki tärkeimmät 2/3/4-lankaiset saumuriompeleet. Selkeä LCD-näyttö opastaa asetuksissa myös Suomenkielellä.

JUKI MO-2000QVP ompele kaiken tyyppisiä kankaita erittäin ohuista paksumpiin kankaisiin. Paineilmalla toimiva siepparilangoitus sekä automaattinen neulalangoitin tekevät langoittamisesta todella helpon.

JUKI MO-2000QVP saumuri on todella suorituskykyinen ja se ompelee jopa 1500 tikkiä/min. Kone ompelee hyvin niin ohuet kuin vähän paksummatkin materiaalit.

JUKI MO-2000QVP saumuri on myös todella helppo langoittaa. Siepparien langoitus käy kätevästi automaattisesti ilmapumpun avustuksella. Myös neulalangoille on oma kiinteä langoittimensa. Koneessa on monipuoliset ja helpot säätömahdollisuudet. Piston pituuden ja leikkuuleveyden säätö onnistuu etuluukkua avaamatta, jopa ompelun aikana. Differentiaalisyöttö takaa sileät ja aaltoilemattomat saumat ja huolitteluompeleilla saat helposti ja nopeasti viimeistellyn ja ammattimaisen ilmeen työhösi.

JUKI MO-2000QVP saumurilla ompelet kaikki tärkeimmät 2-, 3-, ja 4-lankaiset saumuriompeleet. Eri ompeleiden tekeminen on vaivatonta ilman ohjekirjaa, sillä näyttöopas kertoo ompeleessa mm. käytettävät neulat ja langankiristyksien suositusarvot. Arvot ovat helposti tallennettavissa omien mieltymysten ja saumurisi yksilöllisyyden mukaan.Tärkeimmät varusteet löytyvät kätevästi koneen etuluukusta ja myös käyttöturvallisuus on erityisesti huomioitu. Turvakytkimen ansiosta kone ei käynnisty, mikäli etuluukku ja/tai sivuluukku on auki. Tässä koneessa voit käyttää tavallisia kotiompelukoneneuloja. Pistolevyn vieressä olevan rullapäärmevivun ansiosta on sirojen rullapäärmeidenkin ompelu mukavaa ja vaivatonta.

JUKI MO-2000QVP täyttää vaativimmankin ompelijan toiveet ja se soveltuu hyvin niin kotiompeluun, kuin ammattimaisempaankin käyttöö. Langankiristimet vapautuvat automaattisesti paininjalan ollessa yläasennossa.

  • Ompelunopeus: 0 – 1500 ppm
  • Lankojen määrä: 2/3/4-lankaa
  • Neulajärjestelmä: 130/705H
  • Tikinpituus: 1 – 4 mm
  • Erillissyötön syöttösuhde: 0,7 – 2,0
  • Paininjalan nostokorkeus: 0 – 5 mm
  • Mitat: 330 (l) x 280 (s) x 310 (k) mm
  • Paino: 9,0 kg
  • Maahantuojan myöntämä takuuaika: 4 vuotta


Opastava LCD-näyttö

Selkeä LCD-näyttö, josta näet 15 eri ompeleen asetukset yhdellä silmäyksellä. Enään et tarvitse selata tulostettua ohjekirjaa kun neulojen, tikinpituuksien, erillisyötön, langankireyksien, ommelmuodostajan ja leikkuuterän suositusasetukset näet informatiivisesta LCD-näytöstä.


Avara työalue

Työskentelyalueen korkeus on 72,4 mm, jonka ansiosta käytettävyys on ensiluokkaista.


Sieppareiden automaattilangoitus

Sieppareiden paineilmalangoitus pujottaa langan automaattisesti paineilman avustuksella nappia painamalla siepparien lävitse!


Rullapäärme

Rullapäärmeen ompeluasento aktivoidaan nopeasti ja helposti vipua vetämällä, paininjalkaa tai pistolevyä vaihtamatta.


Erillissyöttö ja tikinpituus

Erillissyöttö (differentiaali) ja tikinpituus on helposti säädettävissä portaattomasti koneen kyljessä olevista säätimistä.


Painijalan puristusvoiman säätö

Paininjalan puristusvoimaa eli painetta voidaan kätevästi säätää ihanteelliseksi ommeltavan kankaan mukaan.


Kiinteä LED -valo

JUKI2000 kiinteä valo

Neula-alue on valaistettu kirkkaasti. Pitkäikäinen, energiatehokas ja ympäristöystävällinen valo ei lämpene edes pitkäaikaisessa käytössä.

 

Neulalangoitin

Neulojen langoitus on nopeaa ja helppoa yhden vivun painalluksella.


Yläsiepparin muunnin

Vaihda 3- ja 2-lankaisen ompelun välillä helposti ja yksinkertaisesti siirtämällä yläsiepparin muuntimen vipua asennosta toiseen.


Leikkuuleveys

Voit nopeasti ja helposti säätää kankaan leikkuuleveyden haluamallesi leveydelle täydellisten saumojen ja reunojen aikaansaamiseksi.


Hiljainen käyntiääni

Muotoilulla on aikaansaatu koneen normaalia hiljaisempi käyntiään sekä vähäisempi värinä.


Jätekaukalo

Nopeasti irroitettava iso jätekaukalo kerää leikkuujätteet kätevästi talteen.


Kaarresauma

Neulojen ja leikkurin välinen etäisyys on normaalia lyhyempi 9,95 mm (normaalisti n. 15 mm), näin voit ommella kauniita tiukempia kaarteita.

Vakiotarvikkeet

  • Suomenkielinen ohjekirja!

1. Neulasarja
2. Ruuvimeisseli
3. Pinsetit
4. Puhdistussuti / neulapidin

5. Jalkasäädin
6. Lankaverkko
7. Lankateline
8. Siepparinlangoitin
9. Tarvikepussi
10. Suojahuppu
11. Jätekaukalo
12. Öljypullo

LISÄKSI SAATAVANA LAAJA VALIKOIMA ERILAISIA LISÄTARVIKKEITA.

ESITE JUKI MO-2000-QVP (engl.)

LINKKI VALMISTAJAN SIVUILLE

KATSO ESITTELY/KÄYTTÖOHJEVIDEOITA (9kpl)

JUKI MO-2000QVP VIDEOESITTELY

 

JUKI sertifikaatti 2022
Ompelijanmaailma Oy on Jukin valtuuttama Suomalainen jälleenmyyjä. Kaikki myymämme Jukit tulevat viralliselta Suomen maahantuojalta ja niissä on täydet pitkät takuut.

chevron_leftTakaisin