Juki mcs1800
Juki mcs1800
IMG 20201204 133432

JUKI MCS-1800 Kirei peitetikkikone, EV

Norm. 945,00 €
835,00 €

Tuote lisättiin ostoskoriin. shopping_cart Siirry koriin

ompelijanmaailma logo LUE TÄSTÄ ENNAKKOVARAUKSEESI LIITTYVÄSTÄ TARVIKEALENNUKSESTA

JUKI logo 2018 MCS-1800 Kirei  ENNAKKOVARAUS!

TIEDOTE OMPELUKONEMARKKINOIDEN POIKKEUSOLOISTA

Covid-19 pandemia on aiheuttanut ompelukonemarkkinoille hyvin poikkeuksellisen tilanteen. Ompelukoneiden kysyntä (etenkin keski-Euroopassa) on räjähdysmäisesti kasvanut ja eri valmistajien tehtaat eivät ole maksimikapasiteetillakaan enää pitkään aikaan pystyneet valmistamaan kysyntää vastaavaa määrää koneita.

Jälleenmyyjät jonottavat koneita eri merkkien tavarantoimittajilta ja tehtaiden toimitusajat jälleenmyyjille ovat todella pitkiä, useita kuukausia, joillakin tuotteilla jopa vuosi. Useat suositut konemallit ovat tällä hetkellä Suomesta kokonaan loppu.

Ennakoiden syksyn 2020 toimitusvaikeuksia on Ompelijanmaailma tehnyt isoja ennakkotilauksia eri konemalleista jo viime keväästä lähtien ja siitä syystä olemme pystyneet toimittamaan käytännössä kaikkia konemallejamme joulukuun alkuun saakka normaalisti. Vuonna 2021 saamme todennäköisesti kuukausittain eri konemallien ennakkotilaamiamme eriä.

Nyt tietyt suositut konemallit ovat loppuneet varastostamme ja olemme niiden osalta ottaneet käyttöön ennakkovarauksen. Varaamalla koneen heti varmistat koneen saatavuuden heti seuraavasta saapumiserästä. Varattu kone laskutetaan vasta silloin, kun kone-erä on saapunut varastoomme.

kuluttajaverkkokauppamme kautta koneen varaaville toimitamme koneen mukana veloituksetta Tyylikkääseen canvas Retro salkkuun pakatun laajan tarvikepaketin (arvo verkkokauppamme hinnoin noin 70€). Toimitamme koneen myös toimituskuluitta valitsemallasi toimitustavalla. Saat myös peräti 25%:n alennuksen kaikista konetoimituksen mukaan haluamistasi ompelu- ja ompelukonetarvikkeistamme (kts. lisätietoa tästä). Voit tilata haluamasi tarvikkeet sen jälkeen, kun ilmoitamme koneen saapuneen varastoomme.

Saamamme tiedon mukaan seuraava erä tätä konemallia saapuu varastoomme joulukuun lopulla/Tammikuussa 2021. Varaa omasi heti, sillä erä todennäköisesti varataan loppuun ennen erän saapumista!

Voit tehdä ennakkovarauksen puhelimitse (0500 - 443 784) tai tilaamalla tämän koneen normaalisti verkkokaupastamme. Valitse haluamasi toimitustapa ja maksutavaksi ennakkolasku, jonka siis lähetämme sinulle vasta koneiden saavuttua varastoomme. Saat ennakkovarauksestasi sähköpostiisi tilausvahvistuksen.

SAADAKSESI AJANTASAISTA TIETOA KONEIDEN SAATAVUUDESTA, OMINAISUUKSISTA, ENNAKKOVARAAMISESTA TAI OLET TILAAMASSA KONEITA KOULULLE, SOITA MEILLE (0500 – 443 784), NIIN KERROMME MIELELLÄMME LISÄÄ.

ENNAKKOVARAAJAN LISÄETU:

IMG 20201204 133432  TUTUSTU LISÄETUUN TARKEMMIN TÄSTÄ.

JUKI MCS-1800 Kirei peitetikkikone täydentää loistavasti saumuria ja ompelukonetta. Sillä teet upeat 5 mm ja 2,5 mm leveät peitetikit (2 tai 3 suoraa ommelta rinnakkain) ja 2-lankaisetn ketjutikit, joita käytät vaikkapa tyylikkääseen koristeluun tai harsintaan.

JUKI MCS-1800 Kirei peitetikkikoneella saat aikaan ammattimaista jälkeä. Kone on erittäin laadukas, suorituskykyinen, nopea, hiljainen, helppo langoittaa ja sillä on todella mukava ommella.

JUKI MCS-1800 Kirei on hyvä valinta ompelua harrastavalle ja myös vähän ammattimaisempaankin käyttöön. Tällä peitetikkikonella on yksityiskäytössä Suomen maahantuoja myöntämä poikkeuksellisen pitkä 5 vuoden takuu mahdollisia raaka-aine- ja valmistusvikoja vastaan.

JUKI MCS-1800 Kirei Peitetikkikoneessa on kirkas LED valaistus ja koneen vakiovarusteisiin kuuluu myös helma/päärmeohjain sekä laadukas suomenkielinen ohjekirja.

JUKI MCS-1800 Kirei peitetikkikoneessa on myös differentiaalisyöttö, jonka avulla kankaasi pysyvät suorina ja ilman aaltoilua. Kun sinulla onompelukoneen ja saumurin rinnalla tämä peitetikkikone, on sinulla kaikki mitä nopeaan, helppoon ja ammattimaiseen vaatteiden valmistukseen tarvitset. 

JUKI MCS-1800 Kirei peitetikkikoneella ompelet vaivattomasti siistit käänteet kaikkiin materiaaleihin, myös ohuet kankaat ja joustavat neulokset.

JUKI MCS-1800 Kirei peitetikkikoneessa et tarvitse erikoisneuloja, vaan voit käyttää samoja neuloja, kuin kotiompelukoneessasikin.

Kone on rakenteellisesti samanlainen, kuin aiempi malli MCS-1500. Erot malliin MCS-1500 ovat seuraavat:

  • Tyylikäs uusi väritys
  • Kirkkaampi LED valaistus korvannut aiemman hehkulampun
  • Vakiovarusteeksi lisätty helma/päärmeohjain (arvo 90-100€)
  • maahantuojan myöntämä takuuaika pidentynyt (5 vuotta)

Alla olevista linkeistä löydät lisätietoa koneesta. Videot ovat mallin MCS-1500, mutta koneiden toiminta on samanlainen.

Esite JUKI MCS-1800 Kirei

KATSO TÄSTÄ ESITTELYVIDEO JUKI MCS-1500 PEITETIKKIKONEESTA.

KATSO TÄSTÄ VIDEO JUKI MCS-1500 PEITETIKKIKONEEN KÄYTÖSTÄ.

Juki sertifikaatti 2020
Ompelijanmaailma / Ompelukonekeskus Koivu Oy on Jukin valtuuttama Suomalainen jälleenmyyjä. Kaikki myymämme Jukit tulevat viralliselta Suomen maahantuojalta ja niissä on täydet pitkät takuut.

chevron_leftTakaisin