Juki mcs1800

JUKI MCS-1800 Kirei 1/2/3-neulainen peitetikkikone, ERIKOISKAMPANJA!

Tuotekoodi: MCS-1800

Norm. 945,00 € 799,00 €

Tuote lisättiin ostoskoriin. shopping_cart Siirry koriin

KAIKKI LAADUKKAAT JUKIMME OVAT KÄYNEET LÄPI TEHTAAN TESTIOHJELMAN. PAININJALAN ALTA LÖYTYY TESTITILKKU JA TESTILANGAT ON JÄTETTY PAIKOILLEEN LANGANOHJAIMIIN, JOLLOIN NÄET HELPOSTI JA HAVAINNOLLISESTI NIIDEN OIKEAN REITIN. MUKANA TOIMITETAAN MYÖS SELKEÄ SUOMENKIELINEN KÄYTTÖOHJE.

JUKI MCS-1800 Kirei peitetikkikone täydentää loistavasti saumuria ja ompelukonetta. Sillä teet upeat 5 mm ja 2,5 mm leveät peitetikit (2 tai 3 suoraa ommelta rinnakkain) ja 2-lankaiset ketjutikit, joita käytät vaikkapa tyylikkääseen koristeluun tai harsintaan.

JUKI MCS-1800 Kirei peitetikkikoneella saat aikaan ammattimaista jälkeä. Kone on erittäin laadukas, suorituskykyinen, nopea, hiljainen, helppo langoittaa ja sillä on todella mukava ommella.

JUKI MCS-1800 Kirei on hyvä valinta ompelua harrastavalle ja myös vähän ammattimaisempaankin käyttöön. Tällä peitetikkikonella on yksityiskäytössä Suomen maahantuoja myöntämä poikkeuksellisen pitkä 5 vuoden takuu mahdollisia raaka-aine- ja valmistusvikoja vastaan.

JUKI MCS-1800 Kirei Peitetikkikoneessa on kirkas LED valaistus ja koneen vakiovarusteisiin kuuluu myös helma/päärmeohjain (arvo noin 100€) sekä laadukas suomenkielinen ohjekirja.

JUKI MCS-1800 Kirei peitetikkikoneessa on myös differentiaalisyöttö, jonka avulla kankaasi pysyvät suorina ja ilman aaltoilua. Kun sinulla on ompelukoneen ja saumurin rinnalla tämä peitetikkikone, on sinulla kaikki mitä nopeaan, helppoon ja ammattimaiseen vaatteiden valmistukseen tarvitset. 

JUKI MCS-1800 Kirei peitetikkikoneella ompelet vaivattomasti siistit käänteet kaikkiin materiaaleihin, myös ohuet kankaat ja joustavat neulokset.

JUKI MCS-1800 Kirei peitetikkikoneessa et tarvitse erikoisneuloja, vaan voit käyttää samoja neuloja, kuin kotiompelukoneessasikin.

Voit tilata meiltä peittarikaupan yhteydessä erikseen ja erikoishintaan myös 28mm:n nauhalle tarkoitetun kantinkääntäjän, jonka mukana toimitetaan tarvittavat Juki-sovitteet, ruuviavain sekä ylimääräinen alkuperäinen peitetikkitaso, johon kääntäjä kiinnittyy kahdella ruuvilla. Kun sinulla on käytössäsi ylimääräinen peitetikkitaso, sinun ei tarvitse joka kerta säätää kääntäjän sivuasemaa aloittaessasi kantinkääntäjän käytön peruspeittaroinnin jälkeen.


AMMATTIMAISTA JÄLKEÄ

JUKI1800 ommeljälki

Todella upea ommeljälki ja kaikki tärkeimmät ompeleet: 2-neulainen kapea ja leveä, 3-neulainen sekä 1-neulainen ketjutikki.


HELPPO LANGOITUS

JUKI1800 langoitus

Hyvät langoituskaaviot ja värikoodaukset. Sieppari voidaan langoittaa helposti, koska se saadaan käännettyä täysin näkyviin painiketta painamalla.


DIFFERENTIAALISYÖTTÖ

JUKI1800 diffi

DIfferentiaalisyötön (eriaikaissyöttö) avulla saat aaltoilemattomat saumat. Säädettävissä helposti ompelun aikana.


JOUSITETTU PAININJALKA JA OHJAINVIIVAT PEITETIKKITASOSSA

JUKI1800 paininjalka JUKI1800 pistolevy  ja ohjainviivat

Koska paininjalan jokainen kulma on jousitettu, on koneen saumanylityskyky vertaansa vailla.
Ohjainviivat peitetikkitasossa auttavat pitämään kankaallesi oikean leveysaseman.
Kantinkääntäjä (lisävaruste) kiinnittyy ruuveilla peitetikkitasossa oleviin reikiin.

PAININJALAN PURISTUKSEN SÄÄDIN

JUKI1800 puristus

Jousitetun paininjalan ansiosta on paininjalan puristuksen säätötarve minimaallinen, mutta puristus on kuitenkin tarvittaessa kätevästi säädettävissä koneen päällä sijaitsevalla säätimellä.


LANKALEIKKURI

Koneen kulmassa on lankaleikkuri, jolla voit nopeasti katkaista langat.

 

JUKI MCS-1800 on rakenteellisesti samanlainen, kuin aiempi malli MCS-1500. Erot malliin MCS-1500 ovat seuraavat:

  • Tyylikäs uusi väritys
  • Kirkkaampi LED valaistus korvannut aiemman hehkulampun
  • Vakiovarusteeksi lisätty helma/päärmeohjain (arvo 90-100€)
  • maahantuojan myöntämä takuuaika pidentynyt (5 vuotta)

Alla olevista linkeistä löydät lisätietoa koneesta. Videot ovat aiemman mallin MCS-1500, mutta koneiden toiminta on samanlainen.

Esite JUKI MCS-1800 Kirei

KATSO TÄSTÄ ESITTELYVIDEO JUKI MCS-1500 PEITETIKKIKONEESTA.

KATSO TÄSTÄ VIDEO JUKI MCS-1500 PEITETIKKIKONEEN KÄYTÖSTÄ.

JUKI sertifikaatti 2022
Ompelijanmaailma Oy on Jukin valtuuttama Suomalainen jälleenmyyjä. Kaikki myymämme Jukit tulevat viralliselta Suomen maahantuojalta ja niissä on täydet pitkät takuut.

chevron_leftTakaisin

Katso myös