Husqvarna viking 118 iso
Husqvarna viking 118 iso
IMG 20201204 133432

Husqvarna Viking Emerald 118 ompelukone, EV

Norm. 545,00 €
495,00 €

Tuote lisättiin ostoskoriin. shopping_cart Siirry koriin

ompelijanmaailma logo   LUE TÄSTÄ ENNAKKOVARAUKSEESI LIITTYVÄSTÄ TARVIKEALENNUKSESTA!

Husqvarna Viking -logo Emerald 118, ENNAKKOVARAUS!

TIEDOTE OMPELUKONEMARKKINOIDEN POIKKEUSOLOISTA

Covid-19 pandemia on aiheuttanut ompelukonemarkkinoille hyvin poikkeuksellisen tilanteen. Ompelukoneiden kysyntä (etenkin keski-Euroopassa) on räjähdysmäisesti kasvanut ja eri valmistajien tehtaat eivät ole maksimikapasiteetillakaan enää pitkään aikaan pystyneet valmistamaan kysyntää vastaavaa määrää koneita.

Jälleenmyyjät jonottavat koneita eri merkkien tavarantoimittajilta ja tehtaiden toimitusajat jälleenmyyjille ovat todella pitkiä, useita kuukausia, joillakin tuotteilla jopa vuosi. Useat suositut konemallit ovat tällä hetkellä Suomesta kokonaan loppu.

Ennakoiden syksyn 2020 toimitusvaikeuksia on Ompelijanmaailma tehnyt isoja ennakkotilauksia eri konemalleista jo viime keväästä lähtien ja siitä syystä olemme pystyneet toimittamaan käytännössä kaikkia konemallejamme joulukuun alkuun saakka normaalisti. Vuonna 2021 saamme todennäköisesti kuukausittain eri konemallien ennakkotilaamiamme eriä.

Nyt tietyt suositut konemallit ovat loppuneet varastostamme ja olemme niiden osalta ottaneet käyttöön ennakkovarauksen. Varaamalla koneen heti varmistat koneen saatavuuden heti seuraavasta saapumiserästä. Varattu kone laskutetaan vasta silloin, kun kone-erä on saapunut varastoomme.

kuluttajaverkkokauppamme kautta koneen varaaville toimitamme koneen mukana veloituksetta Tyylikkääseen canvas Retro salkkuun pakatun laajan tarvikepaketin (arvo verkkokauppamme hinnoin noin 70€). Toimitamme koneen myös toimituskuluitta valitsemallasi toimitustavalla. Saat myös peräti 25%:n alennuksen kaikista konetoimituksen mukaan haluamistasi ompelu- ja ompelukonetarvikkeistamme (kts. lisätietoa tästä). Voit tilata haluamasi tarvikkeet sen jälkeen, kun ilmoitamme koneen saapuneen varastoomme.

Saamamme tiedon mukaan seuraava erä tätä konemallia saapuu varastoomme joulukuun lopulla/Tammikuussa 2021. Varaa omasi heti, sillä erä todennäköisesti varataan loppuun ennen erän saapumista!

Voit tehdä ennakkovarauksen puhelimitse (0500 - 443 784) tai tilaamalla tämän koneen normaalisti verkkokaupastamme. Valitse haluamasi toimitustapa ja maksutavaksi ennakkolasku, jonka siis lähetämme sinulle vasta koneiden saavuttua varastoomme. Saat ennakkovarauksestasi sähköpostiisi tilausvahvistuksen.

SAADAKSESI AJANTASAISTA TIETOA KONEIDEN SAATAVUUDESTA, OMINAISUUKSISTA, ENNAKKOVARAAMISESTA TAI OLET TILAAMASSA KONEITA KOULULLE, SOITA MEILLE (0500 – 443 784), NIIN KERROMME MIELELLÄMME LISÄÄ.

ENNAKKOVARAAJAN LISÄETU:

IMG 20201204 133432  TUTUSTU LISÄETUUN TARKEMMIN TÄSTÄ.


Husqvarna Viking Emerald 118
on laadukas ja helppokäyttöinen perusompelukone, jossa on kaikki perus kotiompelussa tarvittavat hyöty- ja jousto-ompeleet sekä täysautomaattinen napinläpi. Siinä on myös kaunis ääni ja upea tarvikevalikoima.
Husqvarna Viking Emerald 118 on poikkeuksellisen suorituiskykyinen ompelukone, joka ylittää paksutkin farkkusaumat vaivatta.
Koneen ompelua helpottava neulastop -toiminto, nopeuden rajoitin, elektroninen nopeudensäätö ja automaattinen neulansilmän langoittaja tekevät ompelusta nautinnon.
Husqvarna Viking Emerald 118 on yksi kaikkien aikojen vahvimpia ja parhaita mekaanisia perusompelukoneita.
Se soveltuu erinomaisesti monenlaiseen ompeluun - upeista uniikkipuvuista sisustusohjelmien upeisiin verhoasetelmiin.
Emerald 118 on ruotsalaista muotoilua ja se on käytössä todella kestävä ja luotettava. Emerald 118 ompelukoneella on todella ilo ommella ja onnistua.


Koulujen suosima perusompelukone

Emerald 118 soveltuu erinomaisesti vaativampaankin käyttöön. Lukuisat Suomen koulut ovat valinneet ompelukoneekseen juuri Emerald 118 ompelukoneen.


Moitteettomat ompeleet ja napinlävet

Kun innostut ompelusta, haluat kaiken sujuvan helposti ja vaivattomasti. Siksi Emerald 118:ssä on aina mukana käytännöllinen Ompeluopastaulukko. Se antaa paininjalkaa, tikin pituutta ja ommelleveyttä, langankiristystä ja paininjalan puristusta koskevat suositukset erilaisia kankaita ja eri ompelutekniikoita varten.  Husqvarna Viking Emerald 118 ompelukoneessa on 18 ommelta sekä täysautomaattinen yksivaiheinen napinläpi.Husqvarna Viking Emerald 118 ompelee sujuvasti ja vaivatta niin hyöty-, jousto- ja koristeompeleet kuin napinlävetkin. Tikin pituus ja ommelleveys on säädetävissä portaattomasti.

Emerald 118 ompeleet

Kiinteä automaattinen langoitin

Husqvarna Viking Emerald 118 tarjoaa käyttöösi monia työtäsi helpottavia ominaisuuksia. Niissä on mm. kiinteä automaattinen langoitin, jonka ansiosta langanpujotus sujuu kuin itsestään. Vaikka vuosittain "pienenevä neulansilmä" olisikin tuonut haastetta ompeluusi aiemmin, sujuu langoitus nyt vaivatta. 

emerald_needlethreader 

 
Yhteenveto ominaisuuksista 
 • Jämäkkä ja kestävä mekaaninen perusompelukone
 • 18 ommelta
 • neulastop -toiminto, jättää neulan automaattisesti ylä- tai ala-asentoon
 • portaattomasti säädettävä ompelunopeuden rajoitin
 • elektroninen poljin takaa hyvän suorituskyvyn 
 • Säädettävä tikin pituus ja ommelleveys
 • Max. ommelleveys 5 mm 
 • Max. tikin pituus 4 mm 
 • Pikakiinnitettävät paininjalat
 • Kiinteä kantokahva
 • Säädettävä paininjalan puristus 
 • Lankaveitsi
 • Yksivaiheinen helppo napinläpi 
 • automaattinen neulansilmän langoitin
 • mitta-asteikko 
 • Ompeluopastaulukko
 • Kova suojakotelo
 • Syöttäjän lasku
 • Sotkeutumaton sukkularakenne
 • Laajennettu viiden vuoden varaosatakuu (yksityiskäyttö, osat 5 vuotta, työ 2 vuotta)
 • Varusteet: puolia, ruuvitaltta, ratkoja, neulapakkaus, 8 paininjalkaa ja tikkausohjain.

LATAA ESITE EMERALD OMPELUKONEISTA

LATAA EMERALD KÄYTTÖOHJE

EMERALD-SARJAN EDUT JA OMINAISUUDET

chevron_leftTakaisin

Katso myös