4132488 reunajalka

Reunajalka HV

Tuotekoodi: 413248845

23,00 €

Tuote lisättiin ostoskoriin. shopping_cart Siirry koriin

Käytä reunajalkaa erilaisten reunanauhojen, kuten pitsin ja kirjottujen reunanauhojen kiinnittämiseen. Erilaisia kankaita ja upeita 7 mm:n HUSQVARNA VIKING® -ompeleita käyttäen luot kauniita reunuksia. Alusvaatteet valmistuvat käden käänteessä ja voit tehdä kauniita nenäliinoja tai hienoja pöytäliinoja kiinnittämällä niihin pitsireunuksen. Reunajalka ohjaa reunanauhan ja kankaan helposti
paininjalan etupuolella olevien aukkojen läpi, taittaa kankaan ja ompelee samalla reunanauhan paikalleen.

1. Langoita ompelukone. Käytä ylälankana yleislankaa tai koristelankaa ja alalankana yleislankaa.

2. Valitse haluamasi ommel. Esimerkiksi: reunanauha voidaan ommella kankaaseen suoraommelta ja 4 mm:n kaksoisneulaa käyttämällä tai oikealle säädettyä leveää koristeommelta käyttämällä.
Huomaa: Eteenpäin kulkevat koristeompeleet toimivat parhaiten. (Vältä liiallista taaksepäin ompelua.)

3. Taita kankaan nurjalle puolelle reunaan 6 mm:n levyinen päärme. Painele sormilla tai silitä.

4. Laita kankaan päärmereuna oikea puoli ylöspäin vasemmanpuoleiseen ohjaimeen ja reunanauha (oikea puoli ylöspäin) oikeanpuoleiseen ohjaimeen. Vie taitettu kankaan reuna ja reunanauha paininjalan alle ennen paininjalan kiinnittämistä ompelukoneeseen.

5. Varmista, että kangas ja reunanauha liukuvat vapaasti ohjaimissa. Huomaa: Reunanauha on helpointa kiinnittää kankaisiin, jotka ovat kevyitä, mutta kestäviä.

6. Kiinnitä reunajalka ompelukoneeseen.

7. Ompele varovasti ja rauhallisesti. Jos ompelukoneessasi on nopeudensäätö, vähennä ompelunopeutta, jolloin kankaan ja reunanauhan ohjaaminen helpottuu. Pidä kangasta vasemmassa ja reunanauhaa oikeassa kädessä ompelun aikana.

Reunajalan käyttö

chevron_leftTakaisin