Ergonomiset neulepuikot 3.5 - 5.0 pituus 35cm, Prym Ergonomics

Ergonomiset neulepuikot 3.5 - 5.0 pituus 35cm, Prym Ergonomics

Koko
-- Valitse --

5,30 €

Tuote lisättiin ostoskoriin. shopping_cart Siirry koriin
Prym Ergonomics - täydelliset neulepuikot!
reddot vinner 2016 

Yhteen lukittavat

Lukittavissa nupeissa yhdistyy kaksi ideaa: Nämä nerokkaasti suunnitellut neulepuikot lukitsevat puikot pariksi - silmukat pysyvät turvassa lukkopäiden välillä. Lukittavat päät toimivat kuten silmukkastopparit.

ergo päät ja lukitus

Helpompaa neulomista

Yksityiskohdat ovat merkittäviä: uusi pisaramuoto optimoi silmukan neulomisen ja langanohjauksen. Kärjen muotoilu tekee neulomisen aloittamisen helpommaksi aloittelijoille, kokeneen neulojan työskentely nopeutuu ja muuttuu kevyemmäksi - myös haastavien mallien neulomisessa.

Suunniteltu käteen istuvaksi

On korkea aika uudelle innovaatiolle: 1200 vuotta neulepuikot ovat olleet rakenteeltaan samanlaiset; suippo puikonkärki ja pyöreä varsi. Yhteistyössä neulojien kanssa on nyt tarkasteltu jokaista yksityiskohtaa, kehitelty useita uusia ideoita ja suunniteltu kokonaan uudet neulepuikot: materiaali, muoto, toiminnallisuus, ergonomia... Lyhyesti: uusi neulomiskokemus. Tuloksena maailmanlaajuinen innovaatio - patentoitu, valmistettu Saksassa.

Sujuvasti liukuvat silmukat

Ensin pyöreä, sitten kolmio - kolmionmuotoisessa osassa on vähemmän kosketuspintaa ja sormituntuma erinomainen. Silmukat liukuvat huomattavasti sujuvammin puikolla ja tekevät neulomisesta miellyttävää - silmukoita ei tarvitse siirrellä puikolla.

ergo pitkät puikot
 

Valitse haluamasi koko kohdasta "koko".

LUE LISÄÄ JA KATSO VIDEOITA PRYM ERGONOMICS PUIKOISTA KLIKKAAMALLA TÄSTÄ

chevron_leftTakaisin