Sovitusnukke / mallinukke Lady Victoria Promotion (sis. helmamerkkaaja, mittanauha, vaateharja)

Sovitusnukke / mallinukke Lady Victoria Promotion (sis. erillisen helmamerkkaajan), ERIKOISKAMPANJA!

Koko
-- Valitse --

269,00 €

Tuote lisättiin ostoskoriin. shopping_cart Siirry koriin

OLEMME SAANEET ERIKOISERÄN NÄITÄ NUKKEJA, JOISSA PAKKAUKSEEN SISÄLTYY "KAUPAN PÄÄLLE" KÄTEVÄ LIITUJAUHEELLA TOIMIVA HELMAMERKKAAJA (sis. liitujauheen).

Todella tyylikäs Lady Victoria -sovitusnukke, jonka jalusta ja kaula ovat vaaleaa puuta. Nuken kangaspinta on väriltään tyylikkään musta ja siihen on helppo neulata työ nuppineuloilla. Lady Victoria on tyylikäs huonekalu, joka sopii yhtä hyvin työhuoneeseen, makuuhuoneeseen kuin olohuoneeseenkin.
Tätä englantilaista lady -sovitusnukkea voit käyttää tyylikkäänä vaatteiden säilytystelineenä, jossa asusi pysyvät suorina, apuna vaatteiden suunnitelussa ja sovituksessa tai vaikkapa somistuksessa. Nukessa on monipuoliset säädöt. Rinnanympärys, vyötärö ja lantio ovat säädettävissä pyörittämällä nuken edessä, takana ja sivuilla olevia säätöpyöriä (yhteensä 12 kpl.). Nuken tarkemmat säätöarvot, sivukuva nukesta sekä kuvia jalustan kokoamisesta ja säätimistä löydät alempaa. Lady Victoria -sovitusnuken korkeus ja myös selän pituus ovat säädettävissä. Nukke on helppo koota mukana seuraavan suomenkielisen kuvallisen ohjeen avulla.

TUOTETTA EI VOI TOIMITTAA POSTIN PAKETTIAUTOMAATTIIN

NUKEN PAKKAUKSESSA ON JONKIN VERRAN "YLIMÄÄRÄISTÄ" TILAA. SAMAAN LÄHETYKSEEN VOIT SIIS TILATA MYÖS MUITA PAKKAUKSEEN MAHTUVIA TUOTTEITAMME ILMAN LISÄTOIMITUSKULUJA.  

 

 

Lady Victoria säätöalueet:

KOKO S

RINNANYMPÄRYS 84 - 104cm, VYÖTÄRÖ 59 - 81cm, LANTIO 86 - 106cm

KOKO M

RINNANYMPÄRYS 100 - 116cm, VYÖTÄRÖ 74 - 94cm, LANTIO 102 - 122cm

ohjekuva 2013 suom tekstein

Lady Valet Prom 2013 sivulta

 

chevron_leftTakaisin