EAsygliss 5735 kuva oma
EAsygliss 5735 kuva oma
EAsygliss 5735 vinossa
EAsygliss 5735 pohja
EAsygliss 5735 takaa
EAsygliss 5735 lentää

Höyrysilitysrauta Tefal FV5735 EasyGLISS Plus

Tuotekoodi: FV5735EO

69,00 €

Tuote lisättiin ostoskoriin. shopping_cart Siirry koriin

Tefal logo uusi1 EasyGLISS Plus - Ketterä tehopakkaus!

Tefal EasyGLISS PLUS teke silittämisestä helppoa liukumalla kevyesti ja tuottamalla höyryä tehokkaasti! Durilium Airglide -pohjassa on erityisen liukuva pinnoite, joten silitysrauta liukuu kevyesti kaikilla tekstiileillä. Lisäksi kaikki pohjan aukot vapauttavat höyryä aktiivisesti, joten höyry jakautuu tasaisesti ja saat parhaat mahdolliset silitystulokset. Tefal EasyGLISS PLUS höyryrauta on varsin tehokas, mikä saa höyryraudan lämpenemään nopeasti, jolloin se on nopeasti käyttövalmis. Hyvä jatkuva höyryn tuotto poistaa rypyt tehokkaasti ja lisähöyry (Turbo boost) auttaa silittämään itsepintaisimmatkin rypyt. Tefal EasyGLISS PLUS höyryraudan automaattinen virrankatkaisu varmistaa turvallisen käytön ja tippalukko estää kankaita tahriintumasta.

Tefal Easygliss höyryraudalla silittäminen on mukavaa. Kahvassa on miellyttävä muotoilu ja kestävä helposti liukuva Durilium-pohja kruunaa silityskokemuksesi.

Tefal Easygliss höyryraudan pohjan naarmuuntumisen kesto on loistava. Raudan pohjassa on runsaasti höyryaukkoja ja erityisesti myös raudan kärjessä, joka on muotoilultaan kapeahko ja soveltuu siten hyvin ahtaampienkin paikkojen silitykseen. Pohjan takaosa on muotoilultaan pyöreistetty, mikä parantaa raudan liikkuvuutta taakse päin silitettäessä, estäen samalla ryppyjen syntymistä.

Tefal Easygliss höyryrauta on varsin tehokas. Sähköteho on 2500W ja lisähöyryn tuotto jopa 220g/min. Jatkuva höyryntuotto on säädettävä (0-45g/min).

Tefal Easygliss höryraudassa on myös automaattinen kalkinpoisto-toiminto sekä tippalukko, joka ehkäisee vesiläikkien syntymistä matalammilla lämpötiloilla silitettäessä. XL-kokoisen täyttöaukon ansiosta on veden täyttö erityisen helppoa ja vesisäiliön vetoisuus on peräti 270ml.

Tefal Easygliss höyryrauta on turvallinen käyttää. Raudan kolmiomainen leveä kanta pitää raudan turvallisesti pystyasennossa, kun raudalla ei silitetä.  Rauta kytkeytyy automaattisesti pois päältä, jos rauta on käyttämättä vaaka-asennossa noin 30 sekuntia tai pystyasennossa noin 8 minuuttia.

 


Ominaisuuksia:

Pohja:  Erittäin hyvin liukuva ja kestävä Durilium

Teho:  max. 2500W

Jatkuva höyry:  0-45g/min (säädettävä)

Lisähöyry:  220g/min (Turbo boost-painike)

Höyryaukot:  yli 50 kpl

Vesisuikepainike: Kyllä

Kalkinpoistotoiminto: Kyllä

Tippalukko: Kyllä

Pystyhöyrytys: Kyllä

Autom. virrankatkaisu:  Kyllä (vaaka-asento noin 30sek., pystyasento noin 8min.)

Johdon pituus: noin 2 metriä

Paino (ilman vettä):  noin 1300g

Mitat:  noin 15cm (kok. lev.) x 16cm (kork.) x 32,5cm (kok. pit.)

Takuu:  2 vuotta

chevron_leftTakaisin

Katso myös