Vliesofix T25 nauhamainen liimaharso valkoinen 25mm / 5m, Vlieseline

Vliesofix T25 nauhamainen liimaharso valkoinen 25mm / 5m, Vlieseline

Tuotekoodi: 53453136

4,80 €

Tuote lisättiin ostoskoriin. shopping_cart Siirry koriin

Vlieseline Vliesofix liimanauhaa käytetään yhdistämään kaksi kangasta toisiinsa. Nauhamainen valkoinen Vliesofix on kuin liimaharso (tuotekoodimme LH), mutta se on leveydeltään 25mm. Pakkauksessa on 5 metriä nauhaa. Materiaali 100% PA. Nauha soveltuu monenlaiseen käyttöön, mm. aplikaatioille, tiffany-tekniikkaan ym. kankaiden yhdistämisiin. 2-puolisen liimanauhan toisella puolella on suojapaperi. Kiinnitys tapahtuu kahdessa vaiheessa:

VAIHE 1: Aseta nauhan liimapuoli kangasta vasten. Aseta raudan lämpötilaksi 2 pistettä (villa). Kuivasilitä (ilman höyryä) nauhan suojapaperin päältä hitaasti noin 3-4 sekuntia. Käytä tarvittaessa väliliinaa suojaamaan rautasi pohjaa. Anna kiinnityksen jäähtyä kunnolla ja poista sen jälkeen suojapaperi varovasti vetämällä.

VAIHE 2: Aseta raudan lämpötilaksi 2 - 3 pistettä (villa/puuvilla). Aseta toinen kiinnitettävistä kankaista suojapaperin alta paljastunutta liimapintaa vasten. Paina raudalla kostean silitysliinan läpi noin 10 sekuntia kohta kohdalta edeten. Anna jäähtyä. Kankaasi on nyt yhdistetty...

Vliesofix kiinnitys kestää noin 60 asteen pesun.


chevron_leftTakaisin