Singer vaatehöyrytin Steam Works Pro, ERIKOISKAMPANJA!

Singer vaatehöyrytin Steam Works Pro, ERIKOISKAMPANJA!

89,00 €

Tuote lisättiin ostoskoriin. shopping_cart Siirry koriin

NYT ERIKOISERÄ AITOJA SINGER TEKSTIILIHÖYRYTTIMIÄ USKOMATTOMAN EDULLISEEN ERIKOISKAMPANJAHINTAAN.

TÄMÄ HUIPPUEDULLINEN SINGER VAATEHÖYRYTIN ON OLLUT TODELLINEN HITTI-TUOTE.

Tällä höyryttimellä silität vaatteesi kätevästi höyrysuutinta pystysuuntaisin vedoin kädellä liikuttaen suoraan vaateripustimessa.

Laitteessa on erikoissuuri (jopa 2,5 litraa) läpinäkyvä irroitettava vesitankki, joka on helppo täyttää. Laite höyrystää veden, jonka jälkeen höyry kulkee kestävää kudospintaista höyryletkua pitkin höyrysuuttimeen. Letku on joustava ja sen pinta ei kuumene silitettäessä. Höyry tulee ulos suuttimen aukoista painamalla suuttimen kädensijassa olevaa höyrykytkintä. Kuuma höyry silittää kankaan ryppyjä samalla puhdistaen ja desinfioiden kangasta. Höyry on valmista jopa 45 sekunnissa ja yhtenäinen silitysaika on jopa 90 min. Laitteessa on turvaominaisuus, joka katkaisee laitteen virran veden loppuessa vesitankista.

Laitteessa on 360 astetta kääntyvä vaateripustin, joka asennetaan teleskooppivarren päähän. Varren korkeutta on helppo säätää pidemmillekin asusteille sopivaksi. Laitteen mukana toimitetaan  teleskooppivarteen kiinnitetävä tanko, jossa on "pyykkipoikamaiset" pidikkeet. Mukana seuraa lisäksi kaksi erillistä pidikettä, joilla vaate voidaan lukita vaateripustimeen. Mukana pakkauksessa on myös höyrysuuttimeen kiinnittyvä kangasharja, prässäyslevy (prässisaumojen tekoon), höyrystinlevy (kaulusten, saumojen ja taskujen käsittelyyn), lämmönkestävä suojakäsine sekä kattava suomenkielinen ohjekirja. Laitteen siirtelyä helpottaa laitteen alla olevat neljä pyörää ja laitteen saa helposti pakattua säilytystä varten laatikkoonsa varsin pieneen tilaan  (pakkauksen koko on vain 42cm x 34cm x 35cm). Laitteen korkeus varsineen on pisimmillään noin 160cm. Laitteen päädyssä on puhdistusta helpottava tyhjennystulppa. Laitteen sähköteho on 1500W. Laite on tarkoitettu yksityis/kotikäyttöön. Takuuaika on 2 vuotta, joka koskee yksityis- ja kotikäyttöä.

IRROITETTAVASSA VESITANKISSA ON TÄYTTÖ-MERKINNÄT.

Singer höyryttimen alaosa

360 ASTETTA PYÖRIVÄ VAATERIPUSTIN ON KÄTEVÄ.

Singer höyryttimen yläosa

 

KANGASHARJA KIINNITTYY HÖYRYSUUTTIMEEN PAINAMALLA.

Singer höyryttimen harja

PRÄSSISAUMAA TEHTÄESSÄ ASETETAAN KANGAS SUUTTIMEN JA PRÄSSÄYSLEVYN VÄLIIN JA LIIKUTETAAN SUUTINTA PYSTYSUUNTAISIN VEDOIN.

Singer höyryttimen prässäysosa

HÖYRYSTINLEVY ON KÄTEVÄ MM. TASKUJEN JA KAULUKSIEN SILITYKSESSÄ. SUOJAKÄSINE SUOJAA KÄTTÄSI KUUMALTA HÖYRYLTÄ.

Singer höyryttimen taskusetti

chevron_leftTakaisin