SteamWorks Classic koko kuva
SteamWorks Classic koko kuva
SteamWorks Classic alaosa
SteamWorks Classic vaate ripustimessa

Singer vaatehöyrytin SteamWorks Classic

Tuotekoodi: SWCV1.02-103

89,90 €

Tuote lisättiin ostoskoriin. shopping_cart Siirry koriin

Singer LOGO6 

NYT ERIKOISERÄ AITOJA SINGER TEKSTIILIHÖYRYTTIMIÄ ERIKOISKAMPANJAHINTAAN!

TÄMÄ HUIPPUEDULLINEN SINGER VAATEHÖYRYTIN ON TODELLINEN HITTI-TUOTE.

Tällä höyryttimellä silität vaatteesi kätevästi höyrysuutinta pystysuuntaisin vedoin kädellä liikuttaen suoraan vaateripustimessa.
Laitteessa on erikoissuuri (jopa 2 litraa) läpinäkyvä irroitettava vesitankki, joka on helppo täyttää hanan alla. Laite höyrystää veden, jonka jälkeen höyry kulkee kestävää kudospintaista höyryletkua pitkin höyrysuuttimeen. Letku on joustava ja sen pinta ei kuumene silitettäessä. Höyry tulee ulos suuttimen aukoista painamalla suuttimen kädensijassa olevaa höyrykytkintä. Kuuma höyry silittää kankaan ryppyjä samalla puhdistaen ja desinfioiden kangasta. Höyry on valmista jopa 45 sekunnissa ja yhtenäinen silitysaika on jopa 60 min. Laitteessa on älykäs automaattisammutus, joka katkaisee laitteen virran veden loppuessa vesitankista.

Laitteessa on 360 astetta kääntyvä vaateripustin, joka asennetaan teleskooppivarren päähän. Varren korkeutta on helppo säätää pidemmillekin asusteille sopivaksi. Mukana pakkauksessa on myös höyrysuuttimeen kiinnittyvä kangasharja, höyrystinlevy (kaulusten, saumojen ja taskujen käsittelyyn), lämmönkestävä suojakäsine sekä kattava suomenkielinen ohjekirja. Laitteen siirtelyä helpottaa laitteen alla olevat neljä pyörää ja laitteen saa helposti pakattua säilytystä varten laatikkoonsa varsin pieneen tilaan  (pakkauksen koko on vain 41cm x 31cm x 32cm). Laitteen korkeus varsineen on pisimmillään noin 170cm. Laitteen sivussa on puhdistusta helpottava tyhjennystulppa. Laitteen sähköteho on 1500W. Laite on tarkoitettu yksityis/kotikäyttöön. Takuuaika on 1vuosi, joka koskee yksityis- ja kotikäyttöä.

SteamWorks Classic ompnaisuudet

  1. 60 minuuttia jatkuvaa höyryä
  2. höyryvalmis 45 sekunnissa
  3. suuri hanan alla täytettävä vesisäiliö
  4. älykäs automaattisammutus, kun säiliö on tyhjä
  5. näppärä ripustinjärjestelmä ja helppo varastointi
  6. säädettävä ripustintanko höyrytys- ja säilytystarpeisiin
  7. laadukas kangasvahvisteinen höyryletku
  8. mukana laaja lisätarvikesetti

Höyrytinlevy on kätevä mm. taskujen ja kauluksien silityksessä. Suojakäsine suojaa kättäsi kuumalta höyryltä.

Singer höyryttimen taskusetti

chevron_leftTakaisin