Tavallista edullisempi laajan valikoiman kauppa. Tervetuloa onnistuneille ostoksille Ompelijanmaailmaan

Voit tehdä suoraan ostoksia tai rekisteröityä Ompelijanmaailman asiakkaaksi. Lue ohjeet ja lisätietoa ennen rekisteröitymistä:
Rekisteröityminen Kuluttajakauppaan    Rekisteröityminen Koulupalveluihin    Rekisteröityminen Yrityspalveluihin.

MYYMÄLÖIDEMME YHTEYSTIEDOT JA KESÄN AUKIOLOAJAT: TAMPEREEN MYYMÄLÄ     VAMMALAN MYYMÄLÄ.

!!!!!!!!! Pyydämme ystävällisesti huomioimaan, että myymälämme palvelevat heinäkuussa poikkeuksellisin aukioloajoin ja verkkokaupan tilausten käsittelyn ja toimituksien nopeus ei ole loma-ajasta johtuen ihan niin hyvä mihin on totuttu. Pyrimme kuitenkin palvelemaan sinua aina mahdollisimman nopeasti. Etenkin heinäkuun loppupuolella tehdään laskutuksia ja postituksia vain muutamana päivänä viikossa ja 16.7. - 25.7. on koko henkilökuntamme lomalla. Loma-aikana tulleet tilaukset käsitellään tilausjärjestyksessä 26.7. alkaen.
Mikäli olet hankkimassa ompelukonetta, saumuria tai peittaria ja muissakin erityisen kiireisissä asioissa, voit soittaa Petrille (0500 - 443 784) lomankin aikana.
  Aurinkoista kesää!

LUE TÄSTÄ TIEDOTE OMPELUKONEMARKKINOIDEN POIKKEUSOLOISTA!

Tässä kuussa 25 peosenttia lime  Edellytämme maskin käyttöä

 

Tampere videon alkukuva

Koulupalvelut

Ompelijanmaailman koulupalveluissa voivat koulut ja muut julkishallinnon yksiköt tehdä edullisia ostoksia erikoisehdoin. Koulupalveluihin kirjautuminen edellyttää Ompelijanmaailman myöntämää käyttöoikeutta. Käyttöoikeutta voit hakea rekisteröitymällä palvelun käyttäjäksi sivun ylälaidassa.

Yrityspalvelut

Ompelijanmaailman Yrityspalveluissa voivat ompelualan yritykset tehdä edullisia ostoksia erikoisehdoin. Yrityspalveluihin kirjautuminen edellyttää Ompelijanmaailman myöntämää käyttöoikeutta. Käyttöoikeutta voit hakea rekisteröitymällä palvelun käyttäjäksi sivun ylälaidassa.

Svea Payments

Voit maksaa ostoksesi helposti ja turvallisesti nyt myös Svea Payments Oy:n Svea Erämaksulla joustavasti erissä tai  Svea Laskulla vähintään 14 päivän maksuajalla.

Svea Payments 2019


 

Tee löytöjä Ompelijanmaailmasta:

Meiltä saksia joka lähtöön.

Meiltä saksia joka lähtöön.

Ompelu on kivaa kunnon koneilla.

Ompelu on kivaa kunnon koneilla.

Kunnon välineillä tilkkuilu sujuu.

Kunnon välineillä tilkkuilu sujuu.