LUOTETTAVA OMPELUKONEHUOLLON AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI

15.02.2023

Ompelijanmaailma logo uusi LUOTETTAVA HUOLLON AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI

Varmista huoleton ompelu huollattamalla ompelukoneesi, saumurisi ja peitetikkikoneesi säännöllisesti asiantuntevassa ompelukonehuollossamme. Ompelijanmaailma on Tukesin hyväksymä A-ryhmän sähköurakoitsija ja ompelukonealan johtavien tuotemerkkien valtuuttama huoltoliike.
Ompelijanmaailmalla on myös erinomainen varaosavalmius ja hyvä valikoima erilaisia ompelukoneiden lisätarvikkeita.

Husqvarna viking logo kahdella rivillä   Pfaff logo  Bernina logo iso  JUKI logo 2018  Singer LOGO6

Huollossamme käymme aina koneesi läpi perusteellisesti ja valmistajan huolto-ohjelman mukaisesti. Ompelualan koneiden huoltoon kuuluu lukuisa määrä erilaisia tarkastuksia ja säätöjä, jotka tehdään tietyssä järjestyksessä ja usein konemallikohtaisia säätötulkkeja, koneen sähköistä huolto-ohjelmaa ja tietokonettakin hyödyntäen.

Kaikki huoltotyöt teemme viranomaismääräysten mukaisissa Tampereen huoltotiloissamme, jossa on mm. vikavirtasuojaus, staattisen sähkön suojaus sekä painepuhdistuskaappi, jossa koneesi saadaan hyvin tehokkaasti sisältäkin puhdistettua. Koneet puhdistamme toki myös päältä, jotta sinun ompelusi olisi myös esteettisesti mahdollisimman mukavaa.

Tuodessasi koneesi huoltoomme teemme koneestasi huoltolähetteen, josta saat kopion myös itsellesi. Huoltolähetteestä löytyy sinun ja koneesi tiedot ja kaikki muukin huomionarvoinen.

Teemme tavallisesti koneellesi alustavan yleiskunnon kartoituksen jo konetta huoltoon tuodessasi, mutta jos huoltotyössä tulee vastaan sovittua laajuutta isompia töitä, olemme sinuun yhteydessä keskustellaksemme miten edetään.

Huollettua konetta noutaessasi saat mukaasi kirjallisen selvityksen kaikista koneellesi tehdyistä toimenpiteistä ja tekemistämme havainnoista. Tiedot tallentuvat myös järjestelmäämme. Huolletun koneesi paininjalan alta löydät testikankaan, johon on huollon jälkeen ommeltu kaikki koneen toiminnan kannalta keskeiset testiompeleet.

Kaikissa koneesi huoltoon liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä asiantuntijoihimme Lilliin (03 - 344 0022) tai Petriin (0500 - 443 784).

Voit myös suoraan tuoda koneesi maksuttomaan huoltoarvioon Tampereen myymäläämme (Pispalan valtatie 53) tai Vammalan myymäläämme (Asemakatu 21). Varsinaiset huolto- ja korjaustyöt teemme Tampereella, mutta myös Vammalan myymäläämme toimitetut koneet kulkevat Tampereen huoltoomme ja takaisin päivittäin.

Huomioithan sen, että kaikki koulujen loma-ajat ovat meillä hyvin työntäyteistä aikaa, koska teemme valtaosan Pirkanmaan koulujen ompelukonehuolloista. Toivommekin, että muut huoltoasiakkaamme voisivat mahdollisuuksien mukaan tuoda koneensa ei-kiireelliseen huoltoon koulujen loma-aikojen ulkopuolella. Akuuteissa tapauksissa pyrimme toki aina palvelemaan kaikkia asiakkaitamme mahdollisimman nopeasti.

Huoltotyö käynnissä

Kuvassa huoltoasiantuntijamme Lilli säätämässä elektronista ompelukonetta.

Takaisin