Ttibute 150 kuva
Ttibute 150 kuva
Anniversary merkki
Tribute 150 kumittain
Tribute 150 takaa
Tribute 150 start   stop
Tribute 150 graafinen näyttö
Tribute 150 bonustarvikkeet
Tribute 150 ompeleet

Husqvarna Viking Tribute 150C ompelukone, ERIKOISKAMPANJA!

Tuotekoodi: TRIBUTE150C

859,00 €

Tuote lisättiin ostoskoriin. shopping_cart Siirry koriin
Tribute 150C
teknisiä ominaisuuksia
lisää ominaisuuksia

Koneen ostajan lisäedut 2024 UUSI

Vihreä 150v-logo

Husqvarnan Kuninkaallisen Asetehtaan hallitus päätti 5. helmikuuta 1872 käynnistää ompelukonetuotannon.
Ensimmäiselle koneelle annettiin nimeksi "Nordstjernan“, Pohjantähti. Pohjantähti


HUSQVARNA® VIKING®  juhlavuoden kunniaksi on myyntiin tullut juhlavuoden malli HUSQVARNA® VIKING® Tribute™|150C, joka perustuu vakiomalliston konemalliin Opal™|650. Koneita on valmistettu vain pienehkö erikoiserä. TILAA HETI OMASI!

Koneen tyylikäs väritys on tehty samanlaiseksi kuin maineikkaan 60-luvun suosikkimallin Husqvarna LK21. Koneeseen on painettu juhlavuoden logo.

Ttibute 150 kuva     Anniversary merkki   Vanha LK21

Koneita on saatavana rajoitettu erikoiserä ja koneen mukana toimitetaan veloituksetta myös lisätarvikepaketti, joka sisältää seuraavat paininjalat:  

• Applikaatiojalka
• Reuna-/yhdistämisjalka
• Piilovetoketjujalka
• Kirkas terejalka
• Säädettävä ¼” tilkkutyöjalka

Tribute 150 bonustarvikkeet

Kone on toiminnoiltaan, käytöltään ja teknisiltä ominaisuuksiltaan täysin mallia Opal 650 vastaava. Vain väri on erilainen. Myös mukana toimitettavat perusvarusteet ovat samat. Tribute 150C mallissa on kankainen suojus, jossa on brodeerattuna tuotemerkki.

Koneen teknisiin ominaisuuksiin pääset tutustumaan kohdasta "teknisiä ominaisuuksia".

 

Tyylikäs Husqvarna Viking Tribute 150C ompelukone on huipputehokas, suorituskykyinen, moderni ja erittäin helppokäyttöinen elektroninen ompelukone. Kone on valmistettu samalla tehtaalla, pääosin samoista osista ja samalla hyväksi todetulla perusrakenteella, kuin monen kalliimman hintaluokan Husqvarna Viking kirjontakoneetkin. Koneessa on pitkä vapaavarsi ja poikkeuksellisen laaja ompelutila (200mm neulan oikealla puolella). Koneessa on myös graafinen näyttö, joka näyttää ompeleet luonnolisen näköisinä oikeissa mittasuhteissaan. Koneen ommelleveys on peräti 7mm, jolloin ompeleet ovat todella tyylikkäitä ja näyttäviä. 

Husqvarna Viking Tribute 150C ompelukone opastaa sinua monessa asiassa tekstein ja kuvin. Voit itse valita haluamasi kielen (myös Suomi).
Jos et ole varma siitä, mikä ommel on materiaaliisi ja työhösi sopivin, voit pyytää apua koneen SEWING ADVISOR -järjestelmältä. Valitset vain ommeltavan materiaalin ja haluamasi ompelutekniikan (yhdistäminen, huolitelu, saumaaminen, harsiminen, piilo-ompeleet, päärmäys, napinlävet jne), ja kone valitsee yhdistelmääsi sopivan ompeleen ja tekee tarvittavat säädöt. Voit halutessasi muuttaa säätöjä. Näet koneen näytöllä myös erilaisia suosituksia: paininjalan puristus, neulan tyyppi, langan kiristys, tukikangas, jne.
Anna Husqvarna Viking Opal ompelukoneen keskittyä tekniikkaan ja nauti itse todellisesta ompelun ilosta.

Husqvarna Viking Tribute 150C ompelukoneessa on 160 laadukasta ommelta. Mukana on kaikki tärkeimmät hyöty- ja jousto-ompeleet, tilkkuiluompeleita, laakaompeleita, perinneompeleita ja koristeompeleita. Koneessa on myös napinläpiä jokaiseen tarpeeseen (yhteensä 7kpl). Kone tekee napinlävet alan kehittyneimmällä tavalla - sähköisellä napinläpimittarilla, joka on vakiovaruste. Näppäilet vain napin läpimitan ja kone tekee napinläven alusta loppuun täysin automaattisesti ommellen molempien pylväiden alle tukitikit, ommellen molemmat pylväät samaan suuntaan, tehden kolmen piston päätysalvat ja vielä lopuksi päättelypistot. Napinlävet ovat aina materiaaliisi ja käyttöösi sopivat - täydelliset. Tribute 150C ompelukoneessa on myös kolme kirjain-fonttia, joiden avulla luot todella helposti sanoja ja lauseita.

Husqvarna Viking Tribute 150C on hyvä valinta monenlaiseen käyttöön. Lukuisat Suomen koulut ovat valinneet ompelukoneekseen juuri Opal 650 ompelukoneen, johon juhlavuoden kampanjamalli Tribute 150C perustuu.

Husqvarna Viking Tribute 150C ompelukoneen kaikki ommeltoiminnot on esitelty ylös avautuvassa koneen etuluukussa. Ompeleet on ryhmitelty käyttötarkoituksensa perusteella neljään vaakariviin.

Ompeleet Opal 650

Husqvarna Viking Tribute 150C ompelukoneen ommelvalinta on todella helppoa ja loogista. Valitsemasi ommelryhmä näkyy koneen nätöllä mustalla pohjalla. Ryhmän nimi ja rivinumero näkyvät näytön alalaidassa selvällä Suomen kielellä (tai muulla valitsemallasi kielellä). Seuraavaksi valitset haluamasi ompeleen näytön alapuolella olevilla numeronäppäimillä ja ommel ilmestyy näytölle luonnollisessa koossa ja oikeissa mittasuhteissaan. Voit muuttaa ompeleen säätöjä haluamallasi tavalla.

Tribute 150 graafinen näyttö

Husqvarna Viking Tribute 150C ompelukoneen pakkinäppäin on sijoitettu käytännölliseen paikkaan. Konetta voi käyttää myös ilman poljinta START/STOP -näppäimellä. Ompelunopeutta voidaan polkimen lisäksi säätää ja ompelun maksiminopeutta rajoittaa yläpanelin SPEED +/- -näppäimillä. Koneessa on useita erilaisia päättelytoimintoja sauman alkuun ja loppuun. Neula voidaan valita jäämään yläasentoon (työ on helppo ottaa pois koneesta) tai ala-asentoon (helppo kääntyä kankaan liikkumatta) ompelun päätyttyä. Koneessa on myös polkimella toimiva kääntöautomatiikka. Pieni lyhyt painallus polkimella saa neulan siirtymään ala-asentoon kääntymistä varten. Kolme led-valaisinta takaa hyvän valon ompelutöissäsi.

Tribute 150 start - stop

Husqvarna Viking Opal -sarjan ompelukoneiden ompelutila on poikkeuksellisen laaja ja siksi ne soveltuvat erityisen hyvin myös vaikkapa tilkkutöihin. Opaleihin on saatavana alan laajin valikoima erilaisia ompelua helpottavia lisäpaininjalkoja ja muita lisätarvikkeita. Niihin voit tutustua klikkaamalla TÄSTÄ.

 Ttibute 150 kuva

HV Tribute150C edut ja ominaisuudet

HV Tribute150C esite

Ohjekirja Tribute 150C FI

Lisää ominaisuuksia:

  • Suuri ompelutila
  • Neulastop ylös/alas
  • Automaattinen alalangan nosto
  • Muotoiltu ja suunniteltu Ruotsissa
  • Kiinteä langoitin
  • LED-valaistus
  • Tallennus kansioon Omat ompeleeni
  • Peilikuva sivuttain
  • Puolaus neulan kautta
  • 29 neulan asemaa
  • Laajat ompelumerkinnät pistolevyssä
  • Napin ompelu
  • Kaksoisneulan rajoitin
  • Ommelleveyden rajoitin
  • 12 kieltä (myös Suomi)
  • Yksityiskäytön takuuaika 2 vuotta + ilmainen 5 vuoden laajennettu varaosatakuu (rekisteröidään netissä).

chevron_leftTakaisin

Katso myös