ABS Latex, jarrusukka-aine, 100ml, valkoinen

ABS Latex, jarrusukka-aine, 100ml, musta

8,50 €

Tuote lisättiin ostoskoriin. shopping_cart Siirry koriin

ABS Latex on aine, jolla voit tehdä sukan pohjaan "jarrut". Aivan kuten lasten jarrusukissa. Aine on nestettä, joka kuivuu nopeasti kumimaiseksi "jarruksi". Pullossa on kapea kärki, jonka avulla on helppo tehdä halutun muotoisia jarruja. Voit myös tehdä avuksesi halutun muotoisen sabloonan. Katso tärkeää lisäinfoa kohdasta "näytä lisätiedot".

HUOM! ABS Latex pullon läpimitta on noin 4cm, joten se ei mahdu kirjeeseen tai Posti Pikkupakettiin, joiden enimmäispaksuus on 3cm.Sisältö ja turvaohjeita: kiinteää ainetta (kumia) yli 50% . Pigmenttiä n. 2%. Stabilisattori: kaliumhydroksidi lipeä(laimennettu). Ei ammoniakkia, siksi tuoksuton. Herkkäihoisten tai latexille allergisten tulee välttää ihokosketusta, aine pitää pestä välittömästi pois iholta. Ei lasten ulottuville (älä laita suuhun tai niele ainetta). Katso käyttöohjeet pakkauksen mukana olevasta esitteestä.

Ympäristöohje: Viskoosi latex: REACH säännösten mukainen. R52/53 vahingollinen nestemäisille organismeille, saattaa aiheuttaa pitkäaikaista haitallista vaikutusta nestemäisessä ympäristössä. S60 Tämä materiaali sekä sen säilytysastia tulee hävittää noudattamalla haitallisen jätteen hävitysohjeita. S61 vältettävä pääsyä ympäristöön.

ABS Latex käyttöohje: Jotta "latex aine" ei mene sukan pinnan läpi, leikkaa 2 samanlaista sukanpohjaa pahvista ja laita ne sukkiin. Merkitse ja "maalaa" haluamasi kuvio sukkaan latexilla kaavakuvan avulla, pursota latexia varovaisesti. Anna sukkien kuivua hyvin, voit käyttää hiustenkuivaajaa nopeuttaaksesi kuivumista. Tee kuvio 3-4 kertaa uudestaan ja anna kuivua käsittelyjen välillä. Viimeisen käsittelyn jälkeen anna sukkien kuivua hyvin, mielellään yön yli.

Vinkki: Sukat ovat miellyttävämmät käyttää, jos kuvio ei ole kovin suuri. "Jarrusukat" voit pestä ja kuivata sukkalangan ohjeiden mukaisesti.

 

chevron_leftTakaisin