Suunnittele & tee - Ompele Kierrätysmateriaaleista

Suunnittele & tee - Ompele Kierrätysmateriaaleista

14,90 €

Tuote lisättiin ostoskoriin. shopping_cart Siirry koriin

Luovat kädet -kirjasarja opettaa lukijaansa suunnittelemaan ja toteuttamaan omia käsityöideoita monipuolisesti erilaisista materiaaleista. Kuvin havainnollistetut työvaiheet helpottavat uusien tekniikoiden oppimisessa. Vasta-alkajakin voi tarttua käsitöihin luottavaisin mielin ja nauttia onnistuneesta lopputuloksesta.

OMPELE KIERRÄTYSMATERIAALEISTA  TARJOUSHINTA 14,90 Euroa  (suositushinta 39,00 Euroa).

Kirja sisältää monipuolisia ohjeita kauniiden ja yksilöllisten ompelutöiden tekemiseen ympäristöystävällisiä kierrätysmateriaaleja ja vanhoja kankaita hyödyntäen.
Teos johdattaa lukijat 20 inspiroivan projektin pariin. Kussakin projektissa opitaan erilaisia ompelutekniikoita alkaen yksinkertaisesta tyynyjen
valmistuksesta vanhoja T-paitoja ja neuleita hyödyntäen. Lukija oppii myös tekemään persoonallisia hameita ja laukkuja vanhoista pitseistä ja silkkikankaista sekä valmistamaan huiveja ja shaaleja vanhoista luonnonmateriaaleista. Kirjailija Ruth Singer on tekstiilisuunnittelija, joka käyttää töissään yksinomaan ympäristöystävällisiä, luonnonmukaisia kierrätysmateriaaleja. Hänet palkittiin Iso-Britanniassa vuonna 2006 yhtenä maan parhaana
kierrätysmateriaalien uudistajana. Hänen töitään on ollut laajalti esilllä brittilehdistössä ja näyttelyissä ympäri maan. Opetustyönsä ohella Ruth on julkaissut useita projekteja lehdissä ja kirjoissa.

Kirjasarja: Luovat kädet
2011
Ruth Singer
Suomentanut Nina Valjakka ja oikolukenut Jaana Palanterä
205mm x 250mm, 144 sivua
ISBN: 9789524942898

Kirjojen arvonlisävero on 10%.chevron_leftTakaisin