JUKI MCS 1500

JUKI MCS-1500 1/2/3 -neulainen peitetikkikone, soita ja kysy lisää!

895,00 €

Tuote lisättiin ostoskoriin. shopping_cart Siirry koriin

Myymälöissämme löytyy usein erikoishintaisia erikoiseriä Juki MCS-1500 peittareita, joita toimitamme samoin erikoisehdoin myös verkkokauppa-asiakkaillemme ja aina rahtivapaasti vaikka suoraan kotiovellesi. Soita 0500 - 443784, niin asiantuntijamme Petri Koivu kertoo lisää tai tule vierailemaan myymälöissämme.

JUKI MCS-1500 peitetikkikone täydentää loistavasti saumuria ja ompelukonetta. Sillä teet upeat 5 mm ja 2,5 mm leveät peitetikit (2 tai 3 suoraa ommelta rinnakkain) ja 2-lankaisetn ketjutikit, joita käytät vaikkapa tyylikkääseen koristeluun tai harsintaan.

JUKI MCS-1500 peitetikkikoneella saat aikaan ammattimaista jälkeä. Kone on erittäin laadukas, suorituskykyinen, nopea, helppo langoittaa ja sillä on todella mukava ommella.

JUKI MCS-1500 on hyvä valinta ompelua harrastavalle ja myös vähän ammattimaisempaankin käyttöön. Tällä peitetikkikonella on yksityiskäytössä Suomen maahantuoja myöntämä poikkeuksellisen pitkä 4 vuoden takuu mahdollisia raaka-aine- ja valmistusvikoja vastaan.

JUKI MCS-1500 peitetikkikoneessa on myös differentiaalisyöttö, jonka avulla kankaasi pysyvät suorina ja ilman aaltoilua. Kun sinulla onompelukoneen ja saumurin rinnalla tämä peitetikkikone, on sinulla kaikki mitä nopeaan, helppoon ja ammattimaiseen vaatteiden valmistukseen tarvitset. 

JUKI MCS-1500 peitetikkikoneella ompelet vaivattomasti siistit käänteet kaikkiin materiaaleihin, myös ohuet kankaat ja joustavat neulokset.

JUKI MCS-1500 peitetikkikoneessa et tarvitse erikoisneuloja, vaan voit käyttää samoja neuloja, kuin kotiompelukoneessasikin.

 

TÄSTÄ LISÄTIETOA JUKI MCS-1500 PEITETIKKIKONEESTA.

KATSO TÄSTÄ ESITTELYVIDEO JUKI MCS-1500 PEITETIKKIKONEESTA.

KATSO TÄSTÄ VIDEO JUKI MCS-1500 PEITETIKKIKONEEN KÄYTÖSTÄ.chevron_leftTakaisin

Katso myös