Husqvarna Viking S25 saumuri (2/3/4/5-lankainen + peitetikit)

Husqvarna Viking S25 saumuri (2/3/4/5-lankainen + peitetikit)

1150,00 €

Tuote lisättiin ostoskoriin. shopping_cart Siirry koriin
 

ompelijanmaailma logo KATSO TÄSTÄ TILAUKSEESI LIITTYVÄT KUUKAUDEN LISÄEDUT!

Husqvarna Viking -logo  Huskylock S25

Husqvarna Viking Huskylock S25 saumuri on paljon enemmän, kuin tavallinen saumuri. Se on paras ompelukumppanisi, jolla on loistavat ominaisuudet ja muotoilu...

Husqvarna Viking Huskylock S25 saumurissa on useita uusia innovatiivisia oivalluksia, jotka takaavat vaivattoman ompelukokemuksen ja aina yhtä ammattimaisen ompelutuloksen.

Husqvarna Viking Huskylock S25 saumurilla voit tehdä kaikki 2-, 3-, 4- ja  5-lankaiset saumuriompeleet ja lisäksi myös erilaisia peitetikkejä
(2 tai 3 suoraa ommelta rinnakkain, jopa keskelle kangasta ommeltuna). Koneessa on opastava graafinen sormikosketusnäyttö. Näet ompeleen luonnollisessa koossa sekä kaikki sen säädöt. Kosketusnäyttö on oivallus, joka helpottaa ompelua ratkaisevasti. Näet aina nykyiset säädöt ja tiedot ompeleesta. Ompeleet on helppo valita ja ompeleen asetuksia muuttaa kevyellä kosketuksella. Saumuri valitsee automaattisesti valitsemallesi tikille sopivat langankireydet. Hienosäätöä voit tarvittaessa tehdä itse.

Husqvarna Viking Huskylock S25 saumurissa on poikkeuksellisen avara ompelutila neulojen oikealla puolella ja saumurin mukana toimitetaan myös koneen vasemmalle puolelle asennettava vapaasti pöydällä seisova kookas jatkotaso (tason mitat huikeat 43 x 36cm), joka antaa kaivattua lisätukea suurille ompelutöille ja kankaille. Mukana seuraa myös kätevä roska-alusta, joka kerää leikkuujätteet tarkasti talteen.

Husqvarna Viking Huskylock S25 saumurissa on erittäin helppo langanpujotus. Sujauta koneen mukana toimitettava langoitusopas-dvd tietokoneeseesi. Animoitu dvd opastaa sinua vaihe vaiheelta saumurin langoituksessa.

Husqvarna Viking Huskylock S25 saumurissa on myös ainutlaatuinen SEWING ADVISOR, joka tekee ompelustasi helppoa ja vaivatonta - ei enää arvailua! SEWING ADVISOR säätää välittömästi valitulle ompeleelle sopivan tikin pituuden, differentiaalisyötön ja langankireyden sekä antaa mm. neulasuosituksen. Valitse näytöltä ommeltava kangas, niin asetukset muuttuvat automaattisesti.

Husqvarna Viking Huskylock S25 saumurin laajennetussa infojärjestelmässä on kolme otsikkoa: käyttö, vinkkejä ja kankaat.
Saat lisätietoa ompeleiden käytöstä, vinkkejä ammattimaisesta ompelusta sekä kangassuosituksista.

TÄSTÄ PÄÄSEET TUTUSTUMAAN HUSKYLOCK S21 SAUMURIN LAAJAAN OMMELVALIKOIMAAN.

LATAA TÄSTÄ HUSKYLOCK SAUMURIEN ESITE.

SUOMENKIELISEEN KÄYTTÖOHJEESEEN PÄÄSET TUTUSTUMAAN TÄSTÄ.

KATSO TÄSTÄ HUSKYLOCK SAUMURIEN LANGOITUSANIMAATIO.

chevron_leftTakaisin

Katso myös