Husqvarna viking 116 iso
Husqvarna viking 116 iso
IMG 20201204 133432

Husqvarna Viking Emerald 116 ompelukone, EV

Norm. 475,00 €
415,00 €

Tuote lisättiin ostoskoriin. shopping_cart Siirry koriin

ompelijanmaailma logo  LUE TÄSTÄ ENNAKKOVARAUKSEESI LIITTYVÄSTÄ TARVIKEALENNUKSESTA!

Husqvarna Viking -logo  Emerald 116, ENNAKKOVARAUS!

TIEDOTE OMPELUKONEMARKKINOIDEN POIKKEUSOLOISTA

Covid-19 pandemia on aiheuttanut ompelukonemarkkinoille hyvin poikkeuksellisen tilanteen. Ompelukoneiden kysyntä (etenkin keski-Euroopassa) on räjähdysmäisesti kasvanut ja eri valmistajien tehtaat eivät ole maksimikapasiteetillakaan enää pitkään aikaan pystyneet valmistamaan kysyntää vastaavaa määrää koneita.

Jälleenmyyjät jonottavat koneita eri merkkien tavarantoimittajilta ja tehtaiden toimitusajat jälleenmyyjille ovat todella pitkiä, useita kuukausia, joillakin tuotteilla jopa vuosi. Useat suositut konemallit ovat tällä hetkellä Suomesta kokonaan loppu.

Ennakoiden syksyn 2020 toimitusvaikeuksia on Ompelijanmaailma tehnyt isoja ennakkotilauksia eri konemalleista jo viime keväästä lähtien ja siitä syystä olemme pystyneet toimittamaan käytännössä kaikkia konemallejamme joulukuun alkuun saakka normaalisti. Vuonna 2021 saamme todennäköisesti kuukausittain eri konemallien ennakkotilaamiamme eriä.

Nyt tietyt suositut konemallit ovat loppuneet varastostamme ja olemme niiden osalta ottaneet käyttöön ennakkovarauksen. Varaamalla koneen heti varmistat koneen saatavuuden heti seuraavasta saapumiserästä. Varattu kone laskutetaan vasta silloin, kun kone-erä on saapunut varastoomme.

kuluttajaverkkokauppamme kautta koneen varaaville toimitamme koneen mukana veloituksetta Tyylikkääseen canvas Retro salkkuun pakatun laajan tarvikepaketin (arvo verkkokauppamme hinnoin noin 70€). Toimitamme koneen myös toimituskuluitta valitsemallasi toimitustavalla. Saat myös peräti 25%:n alennuksen kaikista konetoimituksen mukaan haluamistasi ompelu- ja ompelukonetarvikkeistamme (kts. lisätietoa tästä). Voit tilata haluamasi tarvikkeet sen jälkeen, kun ilmoitamme koneen saapuneen varastoomme.

Saamamme tiedon mukaan seuraava erä tätä konemallia saapuu varastoomme Helmikuussa 2021. Varaa omasi heti, sillä erä todennäköisesti varataan loppuun ennen erän saapumista!

Voit tehdä ennakkovarauksen puhelimitse (0500 - 443 784) tai tilaamalla tämän koneen normaalisti verkkokaupastamme. Valitse haluamasi toimitustapa ja maksutavaksi ennakkolasku, jonka siis lähetämme sinulle vasta koneiden saavuttua varastoomme. Saat ennakkovarauksestasi sähköpostiisi tilausvahvistuksen.

SAADAKSESI AJANTASAISTA TIETOA KONEIDEN SAATAVUUDESTA, OMINAISUUKSISTA, ENNAKKOVARAAMISESTA TAI OLET TILAAMASSA KONEITA KOULULLE, SOITA MEILLE (0500 – 443 784), NIIN KERROMME MIELELLÄMME LISÄÄ.

ENNAKKOVARAAJAN LISÄETU:

IMG 20201204 133432  TUTUSTU LISÄETUUN TARKEMMIN TÄSTÄ.

 

Husqvarna Viking Emerald 116  on erittäin laadukas ja helppokäyttöinen perusompelukone, jossa on kaikki kotiompelussa tarvittavat hyöty- ja jousto-ompeleet sekä täysautomaattinen napinläpi. Se on poikkeuksellisen suorituskykyinen, ylittää paksummatkin saumat ja ompelee vaativammatkin materiaaliot vaivatta.
Husqvarna Viking Emerald 116:ssa on myös automaattinen neulansilmän langoittaja, kaunis ääni ja upea tarvikevalikoima. Peruspaininjalkojen ja -tarvikkeiden lisäksi kuuluu valikoimaan myös mm. nahkajalka, saumausjalka, saumavaraohjain sekä kova kuljetus/säilytyskotelo. 
Husqvarna Viking Emerald 116 on yksi kaikkien aikojen myydyimmistä ompelukonemalleistamme.

"Isosiskonsa" Emerald 118 ompelukoneen tapaan on Emerald 116 myös Suomen koulujen suosima ompelukonemalli.


OMINAISUUKSIA:

 • Jämäkkä ja kestävä mekaaninen perusompelukone
 • 16 ommelta
 • Säädettävä tikin pituus ja ommelleveys
 • Max. ommelleveys 5 mm 
 • Max. tikin pituus 4 mm 
 • Pikakiinnitettävät paininjalat
 • Kiinteä kantokahva
 • Säädettävä paininjalan puristus 
 • Lankaveitsi
 • Yksivaiheinen helppo napinläpi 
 • automaattinen neulansilmän langoitin
 • mitta-asteikko 
 • Ompeluopastaulukko
 • Kova suojakotelo
 • Syöttäjän lasku
 • Sotkeutumaton sukkularakenne
 • Laajennettu viiden vuoden varaosatakuu (yksityiskäyttö, osat 5 vuotta, työ 2 vuotta)
 • Varusteet: puolia, ruuvitaltta, ratkoja, neulapakkaus, 8 paininjalkaa ja tikkausohjain.

Kaikki yleisimmin tarvittavat perusompeleet.

emerald 116 ompeleet

Moitteettomat ompeleet ja napinlävet

Kun innostut ompelusta, haluat kaiken sujuvan helposti ja vaivattomasti. Siksi  Emeraldeissa on aina mukana käytännöllinen Ompeluopastaulukko. Se antaa paininjalkaa, tikin pituutta ja ommelleveyttä, langankiristystä ja paininjalan puristusta koskevat suositukset erilaisia kankaita ja eri ompelutekniikoita varten. 

emerald_guide 

Runsas tarvikevalikoima

Emeraldeissa on kätevästi vapaavarteen sijoitettu tarvikelaatikko, jossa on mm. kolme puolaa, ruuvitaltta, ratkoja, neulapakkaus ja tikkausohjain.  

Emerald 116:n mukana saat peräti kahdeksan pikakiinnitettävää paininjalkaa. 

emerald_presserfeet

Kiinteä automaattinen neulansilmän langoitin

Emerald 116 tarjoaa käyttöösi monia työtäsi helpottavia ominaisuuksia. Niissä on esimerkiksi kiinteä automaattinen langoitin, jonka ansiosta langanpujotus sujuu kuin itsestään.

emerald_needlethreader

 

LATAA ESITE EMERALD OMPELUKONEISTA

LATAA EMERALD KÄYTTÖOHJE

EMERALD-SARJAN EDUT JA OMINAISUUDET

chevron_leftTakaisin