Husqvarna Viking Huskylock S21 saumuri (2/3/4-lankainen + peitetikit)

Husqvarna Viking Huskylock S21 saumuri (2/3/4-lankainen + peitetikit)

Norm. 995,00 €
845,00 €

Tuote lisättiin ostoskoriin. shopping_cart Siirry koriin

ompelijanmaailma logo KATSO TÄSTÄ TILAUKSEESI LIITTYVÄT KUUKAUDEN LISÄEDUT!

Husqvarna Viking -logo  Huskylock S21

Husqvarna Viking Huskylock S21 saumuri on paljon enemmän, kuin tavallinen saumuri. Se on paras ompelukumppanisi, jolla on loistavat ominaisuudet ja muotoilu...

Husqvarna Viking Huskylock S21 saumurissa on useita uusia innovatiivisia oivalluksia, jotka takaavat vaivattoman ompelukokemuksen ja aina yhtä ammattimaisen ompelutuloksen.

Husqvarna Viking Huskylock S21 saumurilla voit tehdä kaikki 2-, 3- ja 4-lankaiset saumuriompeleet ja lisäksi myös erilaisia peitetikkejä
(2 tai 3 suoraa ommelta rinnakkain, jopa keskelle kangasta ommeltuna). Koneessa on esisäädetyt ommelasetukset. Haluamasi tikin valitset helposti kääntämällä koneen oikealla sivulla sijaitsevaa valintapyörää, jollion saumuri valitsee automaattisesti valitsemallesi tikille sopivat langankireydet. Hienosäätöä voit tarvittaessa tehdä itse.

Husqvarna Viking Huskylock S21 saumurissa on poikkeuksellisen avara ompelutila neulojen oikealla puolella ja saumurin mukana toimitetaan myös koneen vasemmalle puolelle asennettava vapaasti pöydällä seisova kookas jatkotaso (tason mitat huikeat 43 x 36cm), joka antaa kaivattua lisätukea suurille ompelutöille ja kankaille. Mukana seuraa myös kätevä roska-alusta, joka kerää leikkuujätteet tarkasti talteen.

Husqvarna Viking Huskylock S21 saumurissa on erittäin helppo langanpujotus. Sujauta koneen mukana toimitettava langoitusopas-dvd tietokoneeseesi. Animoitu dvd opastaa sinua vaihe vaiheelta saumurin langoituksessa.

TÄSTÄ PÄÄSEET TUTUSTUMAAN HUSKYLOCK S21 SAUMURIN LAAJAAN OMMELVALIKOIMAAN.

LATAA TÄSTÄ HUSKYLOCK SAUMURIEN ESITE.

SUOMENKIELISEEN KÄYTTÖOHJEESEEN PÄÄSET TUTUSTUMAAN TÄSTÄ.

KATSO TÄSTÄ HUSKYLOCK SAUMURIEN LANGOITUSANIMAATIO.

 

chevron_leftTakaisin

Katso myös