Suunnittele & tee - Kaunista kotiin kierrätysmateriaaleilla

Suunnittele & tee - Kaunista kotiin kierrätysmateriaaleilla

14,90 €

Tuote lisättiin ostoskoriin. shopping_cart Siirry koriin

Luovat kädet -kirjasarja opettaa lukijaansa suunnittelemaan ja toteuttamaan omia käsityöideoita monipuolisesti erilaisista materiaaleista. Kuvin havainnollistetut työvaiheet helpottavat uusien tekniikoiden oppimisessa. Vasta-alkajakin voi tarttua käsitöihin luottavaisin mielin ja nauttia onnistuneesta lopputuloksesta.

KAUNISTA KOTIIN KIERRÄTYSMATERIAALEILLA  TARJOUSHINTA 14,90 Euroa  (suositushinta 39,00 Euroa).

Kirja on tarkoitettu aloittelevalle ompelijalle, joka haluaa uudistaa kotiaan helposti ja edullisesti. Vaiheittain vaikeutuvien projektien kautta lukija oppii perustaitoja ja -tekniikoita ompelemalla tyynyjä, sängynpeitteitä, verhoja ja pöytäliinoja. Teos tutustuttaa lukijansa myös verhoilun perusteisiin helppojen projektien myötä. Ompelutöissä tarvitaan ainoastaan normaali ompelukone, ei erityisiä taitoja tai kokemusta. Idea on kierrättää ja uudistaa luomalla kotiin piristävää ilmettä vanhoja tekstiilejä (verhoja, vaatteita, lakanoita) luovasti yhdistellen. Projektit kestävät keskimäärin noin viikon ja ne ovat helppoja ja halpoja toteuttaa. Joka projektissa esitellään uusi työskentelytekniikka, kuten helmikirjailu, koristelu ja yksinkertaiset painotekniikat.

Jaqueline Mulvaney on taiteilija joka valmistaa hameita, päähineitä, tyynyjä ja verhoja. Hänen töitään on esillä ammattikäsityöläisten messuilla. Ennen ryhtymistään itsenäiseksi yrittäjäksi Jaqueline toimi opetustehtävissä. Hänen muotiluomuksiaan myydään maailmanlaajuisesti ja ne ovat suosittuja etenkin USA:ssa.

Kirjasarja: Luovat kädet
2011
Jacqueline Mulvaney
Suomentanut Nina Valjakka ja oikolukenut Jaana Palanterä.
205mm x 250mm, 96 sivua
ISBN: 9789524942881

Kirjojen arvonlisävero on 10%.

chevron_leftTakaisin