Suunnittele & tee - Puikot heilumaan

Suunnittele & tee - Puikot heilumaan

14,90 €

Tuote lisättiin ostoskoriin. shopping_cart Siirry koriin

Luovat kädet -kirjasarja opettaa lukijaansa suunnittelemaan ja toteuttamaan omia käsityöideoita monipuolisesti erilaisista materiaaleista. Kuvin havainnollistetut työvaiheet helpottavat uusien tekniikoiden oppimisessa. Vasta-alkajakin voi tarttua käsitöihin luottavaisin mielin ja nauttia onnistuneesta lopputuloksesta.

PUIKOT HEILUMAAN  TARJOUSHINTA 14,90 Euroa  (suositushinta 39,00 Euroa).

Neulontaa vasta-alkajille. Neulomisen terapeuttinen vaikutus perustuu onnistumisen iloon. Helpoimmatkin neuleohjeet saattavat aloittelijasta
tuntua sekavilta ja vaikeasti seurattavilta.Tämä upeasti kuvitettu kirja on testattu käytännössä ja havaittu hyväksi oppaaksi etenkin neulonnan vasta-alkajille. Aidot valokuvat havainnollistavat projektien eri vaiheita. Kirja opastaa lukijansa neulonnan perustekniikoihin ja tarjoaa runsaasti yksityiskohtaisia neuleohjeita erilaisiin töihin, joiden parissa taidot karttuvat kuin itsestään.
Kirjailija Aneeta Patel on Lontoossa asuva taiteilija ja neulonnan opettaja. Hän on opettanut neulontaa useiden vuosien ajan ja pitää oppitunteja ympäri
Lontoota. Hän on erikoistunut opettamaan neulonnan alkeita ja on vetänyt yksityis- ja ryhmätuntien ohella myös erilaisia neulontatapahtumia. Aneeta Patel vetää myös maksutonta Knitting SOS -palvelua, joka tarjoaa apua kaikenlaisissa neulontaan liittyvissä ongelmatilanteissa.

Kirjasarja: Luovat kädet
2011
Aneeta Patel
Suomentanut: Heli Janhunen
208 mm x 250 mm, 128 sivua
ISBN: 9789524942829

Kirjojen arvonlisävero on 10%.

chevron_leftTakaisin