TIEDOTE OMPELUKONEMARKKINOIDEN POIKKEUSOLOISTA

04.12.2020

TIEDOTE OMPELUKONEMARKKINOIDEN POIKKEUSOLOISTA

Covid-19 pandemia on aiheuttanut ompelukonemarkkinoille hyvin poikkeuksellisen tilanteen. Ompelukoneiden kysyntä (etenkin keski-Euroopassa) on räjähdysmäisesti kasvanut ja eri valmistajien tehtaat eivät ole maksimikapasiteetillakaan enää pitkään aikaan pystyneet valmistamaan kysyntää vastaavaa määrää koneita.

Jälleenmyyjät jonottavat koneita eri merkkien tavarantoimittajilta ja tehtaiden toimitusajat jälleenmyyjille ovat todella pitkiä, useita kuukausia, joillakin tuotteilla jopa vuosi. Useat suositut konemallit ovat tällä hetkellä Suomesta jopa kokonaan loppu.

Ennakoiden toimitusvaikeuksia on Ompelijanmaailma tehnyt isoja ennakkotilauksia eri konemalleista jo viime vuoden kesästä lähtien ja siitä syystä olemme pystyneet toimittamaan käytännössä useimpia konemallejamme lähes normaalisti.

Suurin osa ompelukonemalleistamme löytyy edelleen heti varastostamme, mutta tietyt suositut konemallit ovat loppuneet varastostamme, ja olemme niiden osalta ottaneet käyttöön ennakkovarauksen. Varaamalla koneen heti varmistat koneen saatavuuden heti seuraavasta saapumiserästä. Varattu kone laskutetaan vasta silloin, kun kone-erä on saapunut varastoomme.

kuluttajaverkkokauppamme kautta ennakkovarauksen tekeville toimitamme koneen mukana koneen tuotetietojen yhteydessä mainitun mallikohtaisen ennakkovaraajan lisäedun. Toimitamme koneen toimituskuluitta valitsemallasi toimitustavalla ja lisäksi saat peräti 25%:n alennuksen kaikista konetoimituksen mukaan haluamistasi ompelu- ja ompelukonetarvikkeistamme (kts. lisätietoa tästä). Voit tilata haluamasi tarvikkeet sen jälkeen, kun ilmoitamme koneen saapuneen varastoomme.

Mikäli jokin konemalli on ennakkovarattavissa, on siitä maininta kyseisesen konemallin kohdalla.

Voit tehdä ennakkovarauksen puhelimitse tai tilaamalla ennakkovarattavan koneen normaalisti verkkokaupassamme . Valitse haluamasi toimitustapa ja maksutavaksi ennakkolasku, jonka siis lähetämme sinulle vasta koneiden saavuttua varastoomme. Saat ennakkovarauksestasi sähköpostiisi tilausvahvistuksen.

SAADAKSESI AJANTASAISTA TIETOA KONEIDEN SAATAVUUDESTA, OMINAISUUKSISTA, ENNAKKOVARAAMISESTA TAI OLET TILAAMASSA ISOMPAA MÄÄRÄÄ KONEITA ESIMERKIKSI KOULULLE, SOITA MEILLE (0500 – 443 784), NIIN KERROMME MIELELLÄMME LISÄÄ.

Takaisin