Höyrysilitysrauta Tefal Easygliss 30 Auto-off

Höyrysilitysrauta Tefal FV4070 Easygliss Auto-off

45,90 €

Tuote lisättiin ostoskoriin. shopping_cart Siirry koriin

Tefal Easygliss höyryraudalla silittäminen on mukavaa. Kahvassa on miellyttävä muotoilu ja kestävä helposti liukuva Durilium-pohja kruunaa silityskokemuksesi.

Tefal Easygliss höyryraudan pohjan naarmuuntumisen kesto on loistava. Raudan pohjassa on runsaasti höyryaukkoja ja erityisesti myös raudan kärjessä, joka on muotoilultaan terävä ja soveltuu siten hyvin kapeampienkin paikkojen silitykseen. Pohjan takaosa on muotoilultaan pyöreä, mikä parantaa raudan liikkuvuutta taakse päin silitettäessä, estäen samalla ryppyjen syntymistä.

Tefal Easygliss höyryrauta on varsin tehokas. Sähköteho on 2400W ja lisähöyryn tuotto jopa 150g/min. Jatkuva höyryntuotto on säädettävä (0-40g/min).

Tefal Easygliss höryraudassa on myös automaattinen kalkinpoisto-toiminto sekä tippalukko, joka ehkäisee vesiläikkien syntymistä matalammilla lämpötiloilla silitettäessä. XL-kokoisen täyttöaukon ansiosta on veden täyttö erityisen helppoa ja vesisäiliön vetoisuus on peräti 270ml.

Tefal Easygliss höyryrauta on turvallinen käyttää. Raudan kolmiomainen leveä kanta pitää raudan turvallisesti pystyasennossa, kun raudalla ei silitetä.  Rauta kytkeytyy automaattisesti pois päältä, jos rauta on käyttämättä vaaka-asennossa noin 30 sekuntia tai pystyasennossa noin 8 minuuttia.


Ominaisuuksia:

Pohja:  Erittäin hyvin liukuva ja kestävä Durilium

Teho:  max. 2400W

Jatkuva höyry:  0-40g/min (säädettävä)

Lisähöyry:  150g/min

Höyryaukot:  noin 80 kpl

Vesisuikepainike: Kyllä

Kalkinpoistotoiminto: Kyllä

Tippalukko: Kyllä

Pystyhöyrytys: Kyllä

Autom. virrankatkaisu:  Kyllä (vaaka-asento noin 30sek, pystyasento noin 8min)

Johdon pituus:  2 metriä

Paino:  noin 1,5kg

Mitat:  noin 15cm (lev.) x 18,5cm (kork.) x 32,5cm (pit.)

Takuu:  2 vuotta

chevron_leftTakaisin