Tilkkutyöjalka 1/4" läpinäkyvä Husqvarna Viking

Tilkkutyöjalka 1/4" läpinäkyvä Husqvarna Viking

20,00 €

Tuote lisättiin ostoskoriin. shopping_cart Siirry koriin

Ompele tällä jalalla, jos tarvitset hyvää näkyvyyttä 1/4" (6mm) ja 1/8" (3mm) saumoihin. Ohjainmerkit kääntymistä varten 1/4" ja 1/8" kohdalla. Sopii Husqvarna Viking ompelukoneisiin.

Käyttö:

1. Valitse tämä paininjalka, kun tarvitset 1/4" (6mm) tai 1/8" (3mm) saumanvaraa. Käytä jalkaa myös, jos ompelet 1/4" (6mm) päähän applikaatiosta, kirjontakuviosta tms.
Tämä läpinäkyvä jalka on hyvä myös silloin, ku ommel tulee kankaan keskelle.

2. Kiinnitä jalka koneeseen. Pujota neulansilmään tavallinen ompelulanka tai läpinäkyvä nailonlanka. Laita alapuolaan tavallista ompelulankaa.

3. Läpinäkyvässä tilkkutyöjalassa on punaiset merkit, joiden avulla on helppo asetella kangas ompelun alussa ja lopussa sekä kulmakohdissa.

4. Aloita 1/4" (6mm) päästä kankaan reunasta. Aseta kangas niin, että kankaan reuna on jalan etummaisen punaisen merkin kohdalla. Sitä on 1/4" (6mm) neulaan. Aloita 1/8" (3mm) päässä kankaan reunassa. Kohdista kankaan reuna jalan toiseen merkkiin.

5. Kun haluat kääntyä 1/4" (6mm) päässä reunasta, pysähdy etummaisen merkin ollessa kankaan reunassa. Käännä neula alas ja nosta paininjalka. Neula asettuu 1/4" (6mm) päähän sen applikaation tai kuvion reunasta, jonka ympäri olet tikkaamassa.

412927447 läpin tilkkutyöjalka piirrosk

chevron_leftTakaisin