Sovitusnukke / mallinukke Leg Form, SPECIAL EDITION

Koko
-- Valitse --

199,00 €

Tuote lisättiin ostoskoriin. shopping_cart Siirry koriin

Aito A E Arthur Limited -tuote, made in England.

NYT ERIKOISERÄ UPEITA LEG FORM SPECIAL SOVITUSNUKKEJA  ERIKOIS-VARUSTELTUNA.

PAKETTIIN KUULUU NOIN 100 KPL LAADUKKAITA NUPPINEULOJA, MITTANAUHA JA LIITUKYNÄSETTI (valkoinen, sininen ja punainen).

NUKEN ERIKOISHINTA ON 199 EUROA (sh. 249,-).

Laadukas ja helppokäyttöinen englantilainen sovitusnukke, jonka erityispiirteenä on pienet jalat, jotka helpottavat mm. housujen sovitusta. Nukessa on kaksi vaihtoehtoista jalkaputken kiinnityskohtaa: Toinen keskellä nukkea ja toinen keskellä toista jalkaa. Tämä mahdollistaa myös housujen sovituksen, koska jalkaputki jää toisen puntin sisään.

Leg Form on sovitusnukke, jossa on erittäin monipuoliset säädöt: kaula-aukko, rinnan ympärys, lantio, vyötärö, selän pituus, korkeus. Sovitusnuken rinnan, vyötärön ja lantion säätö suoritetaan 4:llä pystysuuntaisella kierrättävällä säätimellä (säädin sovitusnuken molemmissa kyljissä sekä edessä ja takana), jolloin sovitusnukke leviää tasaisesti ja helposti. sovitusnukessa on myös helmantasaaja. Katso tarkemmat mitat ja lisää kuvia Leg Form sovitusnukesta kohdasta lisätiedot. On hyvä huomata, että pientä nukkea toppaamalla saadaan nukesta aina isompi. Jos nukke pienimillä säädöilläänkin on liian iso, on sen pienentäminen käytännössä mahdotonta.   
Nuken väri on sininen.

NUKKE ON HELPPO OTTAA KÄYTTÖÖN. NUKEN MUKANA TOIMITAMME KUVALLISEN SUOMENKIELISEN KOKOAMIS- JA KÄYTTÖOHJEEN.

TUOTETTA EI VOI TOIMITTAA POSTIN PAKETTIAUTOMAATTIIN

NUKEN PAKKAUKSESSA ON JONKIN VERRAN "YLIMÄÄRÄISTÄ" TILAA. SAMAAN LÄHETYKSEEN VOIT SIIS TILATA MYÖS MUITA PAKKAUKSEEN MAHTUVIA TUOTTEITAMME ILMAN LISÄTOIMITUSKULUJA. Leg Form sovitusnukke koko B: rinnanympärys 100-119cm, vyötärö 80-100cm, lantio 104-124cm.

Legform kaulan säätö

Leg Form säätimet

Legform selänpituuden säätö

Leg Form jalan paikat

Legform helmantasaaja

Leg Form jalka

arrow_backTakaisin