POIKKEUSAJAN ETUJA JA TOIMINTATAPOJA

31.03.2020

VARAUTUMINEN POIKKEUSTILANTEESEEN

Pyrimme huomioimaan mahdollisimman hyvin poikkeustilanteen edellyttämät ennaltaehkäisevät toimenpiteet asioidessamme kanssasi. Toivomme sinun toimivan samoin. Mikäli olosi on flunssainen, toivomme asiointiasi verkkokaupassamme myymäläasioinnin sijaan.

POIKKEUSAJAN ETUJA

 1. YLI 100€:N TILAUKSET (tuotteiden yhteishinta ilman toimituskuluja) TOIMITAMME POSTIN JOUSTAVASTI OVELLE -PAKETTINA TAVALLISEN POSTIPAKETIN HINNALLA.

  OHJE: Mikäli haluat paketin perille toimitettuna, valitse toimitustavaksi Postin Joustavasti ovelle -paketti. Hintaetu ei näy vielä tilausvahvistuksellasi, vaan vasta toimittamallamme laskulla.

 2. KAIKKI YLI 200€:N TILAUKSET (tuotteiden yhteishinta ilman toimituskuluja) TOIMITUSKULUITTA VALITSEMALLASI TOIMITUSTAVALLA.

 3. 25%:N ALENNUS OMPELUKONE-, SAUMURI- TAI PEITETIKKIKONEEN TILAUKSELLA OLEVISTA OMPELU- JA OMPELUKONETARVIKKEISTA.

  RAJOITUS: Alennus myönnetään kuluttajaverkkokaupan hinnoista ja alennuksen piiriin eivät kuulu OMPELUALAN KONEET, OHJELMISTOT, SILITYSLAITTEET, ERIKOISKAMPANJA -TUOTTEET (tuotteen kohdalla teksti "erikoiskampanja") JA SOVITUSNUKET.

POIKKEUKSELLISTA PALVELUA POIKKEUSAIKANAKIN

VERKKOKAUPPAMME PALVELEE SINUA NORMAALISTI JA HYVÄN VARASTOVALMIUTEMME ANSIOSTA PYSTYMME NOPEASTI TOIMITTAMAAN MYÖS MONIA SELLAISIA TUOTTEITA, JOIDEN SAATAVUUS TÄLLÄ HETKELLÄ ON YLEISESTI HAASTEELLINEN.

TILAUSTEN KÄSITTELYSSÄ SAATTAA OLLA AJOITTAISTA RUUHKAA, MIKÄ SAATTAA TARKOITTAA HIEMAN TAVALLISTA PIDEMPÄÄ LASKUTUS- JA VASTAUSAIKAA. PALVELLEMME SINUA KUITENKIN POIKKEUSAIKANAKIN AINA MAHDOLLISIMMAN NOPEASTI.

MYÖS MYYMÄLÄMME PALVELEVAT ARKIPÄIVISIN NORMAALISTI (LAUANTAISIN SULJETTU). MAHDOLLISISTA MUUTOKSISTA TIEDOTAMME VÄLITTÖMÄSTI VERKKOKAUPPAMME ETUSIVULLA.

VOIT TILATA TUOTTEITAMME POSTIN TAI MATKAHUOLLON TOIMITTAMANA (MYÖS PERILLE TOIMITETTUNA). VOIT VALITA TILAUKSESI TOIMITUSTAVAKSI MYÖS NOUDON MYYMÄLÖISTÄMME, JOLLOIN KAIKKI TUOTTEET ODOTTAVAT NOUTOASI VALMIIKSI PAKATTUNA.

KOSKA BUSSI-LINJOJA ON VÄHENNETTY, ON SILLÄ VAIKUTUSTA MATKAHUOLLON TOIMITUSAIKOIHIN. POSTIN TOIMITUKSET TUNTUVAT SUJUVAN TÄLLÄ HETKELLÄ VARSIN HYVIN.


NOUTO MYYMÄLÄSTÄMME ILMAN FYYSISTÄ KONTAKTIA

VOIT NOUTAA TILAAMIASI TUOTTEITA MYYMÄLÖISTÄMME MYÖS ILMAN FYYSISTÄ KOHTAAMISTA. TOIMI SILLOIN NÄIN:

 1. TEE TILAUS NORMAALISTI VERKKOKAUPASSAMME.

 2. VALITSE TOIMITUSTAVAKSI NOUTO TAMPEREEN MYYMÄLÄSTÄ TAI NOUTO VAMMALAN MYYMÄLÄSTÄ.

 3. VALITSE MAKSUTAVAKSI ENNAKKOLASKU (LASKU) TAI SVEA PAYMENTS

 4. SAAT ILMOITUKSEN, KUN TILAUKSESI ON NOUDETTAVISSA (suorituksesi näkyy tilillämme, olet lähettänyt meille kopion maksusuorituksesta tai Svea -tilauksesi on hyväksytty).

 5. SAAPUESSASI PIHAAMME, SOITA MYYMÄLÄN NUMEROON (TAMPERE 03-344 0022 TAI VAMMALA 03-514 2280) JA KERRO NIMESI SEKÄ TILAUKSESI NUMERO.

 6. SIIRRÄMME TILAAMASI LÄHETYKSEN MYYMÄLÄMME ERILLISEEN ETEISTILAAN; JOSTA VOIT NOUTAA TILAUKSESI.

 7. OVEN LÄPI VOIMME HEILUTTAA ILOISESTI TOISILLEMME.

 

 

Takaisin