Ompelijanmaailma on nyt myös Lahden kaupungin, Siikalatvan kunnan sekä Tampereen kehyskuntien virallinen tekstiilityön tarvikkeiden ja -välineiden toimittaja.

01.08.2017

Ompelijanmaailma on tehnyt hankintasopimuksen nyt myös Siikalatvan kunnan ja Lahden kaupungin kanssa. Sopimus koskee kouluille ja muille kunnalisille hankintayksiköille toimitetavia ompelualan tuotteita.

Kuntien hankintapalvelut KuHa Oy järjesti keväällä 2016 EU:n laajuisen kilpailutuksen Tampereen kehyskuntien (Kangasala, Lempäälä, Nokia, Orivesi, Pirkkala, Vesilahti ja Ylöjärvi) tekstiilityön tarvikkeiden ja -välineiden hankinnoista.

13.9.2016. tehdyllä hankintapäätöksellä valittiin Ompelijanmaailma myös Tampereen kehyskuntien ainoaksi viralliseksi tekstiilityön tarvikkeiden ja -välineiden hankintapaikaksi. Sopimuskausi alkoi 1.10.2016 ja sen kesto on 3 vuotta (lisäksi kahden vuoden optio).

Sopimus koskee kaikkia alueen hankintayksiköitä: kouluja, päiväkoteja, työpajoja, kansalaisopistoja ym. Yksistään kouluja on alueella yli 70.

Tampereen kehyskunnat ovat olleet jo pitkään kasvualuetta. Tehty sopimus on Ompelijanmaailmalle tärkeä ja omalta osaltaan vaikuttaa myös siihen, että  voimme jatkossakin tarjota tuotteitamme tavallista edullisemmin hinnoin, kehittää tuotevalikoimamme entistä monipuolisemmaksi ja parantaa varastovalmiuttamme edelleen.

Ompelijanmaailma on jo aiemmin (2013) valittu myös Tampereen kaupungin viralliseksi ompelutarvikkeiden sekä ompelu- ja neulelankojen toimittajaksi.

Ompelijanmaailman tukkuasiakkaana on runsaasti kouluja ja muita julkishallinnon yksiköitä ympäri Suomen.

Takaisin